woensdag 9 mei 2012

Moestuinieren, het vervolg

Mijn Chinese kolen...

Heb ze eindelijk verpoot (zeg je dat zo?), 3 plantjes in een grote pot. Bij sommige hingen er nog veel wortels aan, bij andere wat minder. Niet alles is dus even goed gelukt. Voor de zekerheid hou ik mijn pot met giga veel uitgekomen zaadjes nog bij (als eventuele vervangers). Ik ging nog een foto nemen maar toen begon het plots weer eens te wolkbreuken (regenen kan je zoiets niet meer noemen). Die hebben jullie dus nog te goed.

Het weer is echt een spelbreker soms. Heb zo een zin om vanavond nog eens lekker lang, zonder geplande route te gaan fietsen. Gewoon alle hoekjes en gaatjes van mijn streek verder ontdekken.
Als je ergens al lang woont denk je misschien dat je de ganse buurt kent maar daar kan je je in vergissen (ik spreek uit ervaring). Stap (als het ooit eens over is) maar op je fiets zonder route in je hoofd en kies zo veel mogelijk voor smalle weggetjes en zanderige paadjes, gewoon blijven fietsen en zien waar je uitkomt.
Super fijne avond activiteit, spannender dan menig avondje tv!
(Het leukste zijn de paadjes die eigenlijk niet dienen om over te fietsen!)

4 opmerkingen:

 1. En hoe was je fietsrondje, heb je genoten? Temperatuur is heerlijk om te fietsen! Leuk trouwens dat je ook zo van tuinieren houdt. Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voelde een beetje als Parijs-Roubaix ;)
   Maar het was wel superfijn! Heb een haas en 3 konijntjes én een eend gezien, naast enorm veel rustgevend groen. (Dat is wel een voordeel van al die regen, alles staat enorm groen!!!)

   Ahja, altijd vergeten zeggen: jouw keetje is MOOI!!!

   Groetjes Els

   Verwijderen
 2. Ook leuk tijdens een fietstocht is naar de wolken kijken... en de wind voelen! Dikwijls heb je ogen tekort voor al dat moois te zien!! Het groen is inderdaad mooi; 't is nu wachten tot alle kleuren (bloemen) erbij komen!!! Groeten, Bokkie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de wolken, die vind ik ook altijd mooi. Gisteren in DWDD nog wat bijgeleerd over de lucht en wolken trouwens.
   Hopelijk is het snel wat beter weer, om veel te gaan fietsen!
   Groetjes Els

   Verwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!