dinsdag 18 september 2012

Dank zeggen

Vandaag:

*Viel ik flauw bij de dokter tijdens het bloed trekken :(
Dit was zelfs voor mij een dieptepunt, ik ben geen held met naalden maar vandaag overtrof alles. Ben er nog wat bibberig van. Nu maar duimen dat de uitslag van deze jaarlijkse controle goed is.

*Was ik heel blij met de super mooie, lieve, creatieve bemoedigende post van Marloes :
Mooi hé, die mozaïek is zo gedetailleerd. En de klaproos is gebreid, ook al zo mooi tot in het detail (ik ga er een broche van maken)! De reden waarom van het kaartje was heel lief. Echt ontroerend fijn!!! Dikke dank je wel lieve Marloes <3

*Was het ook luie poezen-dag:





 *Kocht ik een pompoen om morgen soep van te maken:

*Maakte mijn man 'krachtvoer' voor mij:



 *En gingen we op 'wolken-wandeling' , voor het clubje ;)


Maak er nog een fijne avond van,
liefs Els

31 opmerkingen:

  1. Dat krachtvoer van je lieve man doet vast goed!
    En wat een mooie lucht....

    Liefs en en heeeele fijne avond!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel troostjes, dat helpt hé. ( ik val ook gemakkelijk flauw en het duurt dan even eer je weer van dat draaierig gevoel af bent).
    Zojuist ook nog genoten van de wolkjes, het was weer een super wolkendagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. joh vervelend dat je out ging! hopelijk heeft het krachtvoer geholpen!! rustig aan doen maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Och meisje toch... flauwvallen is niet leuk! Moest vorige week ook bloedprikken (haha, trekken zeggen jullie), ging gelukkig goed. Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. trekken-prikken, soms zijn we toch grappig verschillend he!

      Verwijderen
  5. Oh bah. Bloed prikken is vreselijk. Eraan denken alleen al..brr. Arme jij.
    Wel een prachtige mozaiek van Marloes zeg!!
    Dat maakt veel goed.
    Take care!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat huisje verstuur ik aan iemand. Ik ben wel van plan om ooit een klein winkeltje te openen voor mijn spulletjes... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oei, gaat het weer een stukje beter met je? Vast wel na dat bordje met krachtvoer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De wolkenwandeling lukte met het Hollandse herfstige weer van vandaag wel... Heb je nog krokodillen, draken of andere wolkenmonsters kunnen ontdekken?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hi els !wat vervelend voor je allemaal,Hoop dat je weer een beetje bijgekomen bent van al die stress dingen ,en de kaart is van een mozaïek wat ik niet zelf heb gemaakt hoor ,deze kaarten vond ik erg mooi en heb ik gekocht bij iemand die het mozaïek gemaakt had opbrengst was voor de klinie clowns geniet er van en rustig aan lieve Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo leuk toch, wolkjes kijken. Van aan mijn bureau kan ik er ook altijd van genieten (om het werken wat aangenamer te maken :-)). Ai niet fijn bij de dokter, wel fijn dat krachtvoer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. echt jong? ik dacht dat dat alleen in films ofzo gebeurde, allé, hopelijk hebt ge u niet pijn gedaan bij het vallen....
    voor de rest zijt gij toch een straffe! gij hangt overal in het wild haakwerk enzo op!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zat al, dus ik viel niet echt op de grond, was gewoon out en zweette me te pletter (ijskoud zweet). Naar het schijnt schokte ik ook met mijn benen. Een bloeddrukval noemde de dokter het...
      Raar vond ik.

      Verwijderen
  12. Dat is minder al die spuiten. Gelukkig waren de poezen er , wat een katten leven. Door dat je pompoen soep gaat maken krijg ik zo'n zin in pompoen soep!

    groetjes charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat bloed prikken...ook niet mijn ding hoor. Gelukkig daarna nog veel fijns op je pad gekomen, ook omdat jij het talent hebt om daar oog voor te hebben en dat vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oei niet leuk dat flauwvallen :-( Wel lief van je man dat hij je opkikkert met wat krachtvoer :-) En hmmmmm pompoensoep, lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hey,

    Ik kom zomaar even langs.
    I hope life treats you well!
    (Mooie Engelse uitspraak he!?)

    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh lieverd toch! Mmm ik ben ook eens niet echt goed geworden net na het bloedprikken (7 jaar geleden een beroerte gehad en sinds 2 jaar wordt hier iedereen die dat gehad heeft...hart en vaatziektes...2x per jaar gecheckt...en daarvan mag ik 1x gaan bloedprikken...niet mijn favoriete bezigheid...brr spuiten...maar ik kijk er gewoon niet naar en let's get it over with), maar niet zoals jou en als ik dat zo hoor wil ik dat ook niet meemaken. Wel in 2009 eens een keer in de Aldi flauwgevallen uit het niks, voelde me zo ziek worden, een mevrouw zag dat en heeft me opgevangen rn daar kom je dan bij op de grond in de aldi...zo blij dat alles het nog gewoon deed en geen verlammingen had...ambulance kwam en dacht aan hieperventilatie...wat een bullshit...ik stond gewoon in de rij voor een actie en het werd me slecht :(. Dus sindsdien let ik nog beter op mezelf en mijn lichaam en neem genoeg rust.
    Zorg je goed voor jezelf lieverd?! En laat je maar lekker verwennen door je lief! Dikke knuffel van mij natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, klinkt allemaal niet zo fijn! Arme jij! Goed dat je nu zo goed voor jezelf zorgt, daar moet ik nog wat aan werken vrees ik...
      Dank je!
      Liefs Els

      Verwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!