zaterdag 13 oktober 2012

Fijns

Fijns en minder fijns...

Heel fijn, de super toffe post van Barbera !!!
In een zelfgenaaide envelop, met een super mooi handschrift, lieve woorden én een indrukwekkende maar vooral heel mooie route van onze briefwisseling (met mijn lapkes!) én én een schattig + handig zelfgemaakt boekje!!!

Barbera heeft talent én is lief, wat een combinatie hé! Dikke dank je wel lieve Barbera en nog veel succes!!!

Weer een gevecht met een pompoen geleverd, waarom moet die schil zo hard zijn!? Maar, voor iets lekkers moet je wat over hebben hé! Mijn gevecht heeft pompoen in de oven opgeleverd en nog 3 extra zakjes voor in de diepvries. Geen idee of dat zo maar kan, rauwe pompoen in de diepvries, zal het wel zien binnenkort...

Bij die pompoen in een pompoen  (:D ) zitten ook nog worteltjes uit onze tuin, de rechtse vind ik bij uitstek de mooiste ;)

Goed nieuws ook van de gemeente: ze hebben speciaal voor ons de wet aangepast en we mogen ons favoriete graf adopteren!

Mooi hé!
Het stond op de lijst om in september te worden afgebroken en dankzij ons mag het blijven, mits wij het opknappen. Als het in november echt officieel is zal ik de volledig uitleg wel eens doen, ik snap dat het nu wat raar klinkt.

Als laatste iets wat veel minder fijn is, het trieste nieuws ivm Naomi. Bij deze wens ik haar en haar familie veel moed en sterkte! Ondertussen brandt er hier al een kaars en zijn wij in gedachten bij haar, veel liefs lieverd, hou je sterk!!!

Morgen niet vergeten op een vrouw te stemmen. Want, zoals duidelijk in blogland te zien is: madammen maken de wereld mooier :)
Een fijne zondag alvast, liefs Els

19 opmerkingen:

 1. Wij maakten in de week pompoensoep, inderdaad een heel karwei!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Els,
  Wat mooi dat jullie ook een graf geadopteerd hebben, ben benieuwd naar het verhaal erachter. Zelf hebben we een graf geadopteerd van een Britse soldaat uit WO I.
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat hebben wij als argument gebruikt bij ons, jouw verhaal!
   liefs Els

   Verwijderen
 3. Hier ook pompoensoep gemaakt en lekker !!Geweldig die worteltjes, wat gekke vormpjes. Fijn weekendje Els!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker hoor pompoen. Geen idee of het onbewerkt de vriezer in kan :-) Ben wel benieuwd naar het verhaal over het adopteren van het graf. Heb daar nog nooit van gehoord eigenlijk /-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij al eens van Lien, was ook voor het eerst.

   Verwijderen
 5. Wat een fijn idee, een graf adopteren, ik ben benieuwd naar de hele uitleg. En laat ons hopen dat rauwe pompoen in de vriezer OK is want ik heb dat ook gedaan deze week :-) Laat de pompoen in de oven (met die leuke worteltjes) smaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat kan zonder probleem rauw in de vriezer,het blijft goed
  ik doe al jaren.Groetjes Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker pompoemsoep! En hoe bijzonder, een graf adopteren, mooi dat het kerkhof zo kan blijven bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve woorden, Els! Blij dat je er blij mee bent! En een graf adopteren heb ik ook nooit van gehoord. Wel van het het adopteren van een kerstboom. Dat doen wij namelijk elk jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En hoe doe je dat, een kerstboom?
   Ik ben heel blij :))

   Verwijderen
 9. Mijn moeder neemt ook jaarlijks een aantal oude graven onder haar hoede, en met nieuwjaar doen we een rondje kerkhof, en doet ze al die verhalen en staan we even stil bij de persoon als mens, ik word daar altijd rustig van. Mooi dat jullie dat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat mooi dat jullie je favoriete graf mogen adopteren en het zo bewaard kan blijven. Oh moet nodig even tijd maken om Naomi een mailtje te sturen, vanaf vrijdag bijna niet thuis geweest. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!