dinsdag 18 juni 2013

De Wolkenclub

Engeland = wolkenland

Zoals jullie hiervoor al konden lezen zijn wij 5 dagen naar Engeland geweest. Aangezien er zo veel water op en rond Engeland is zijn er daar meestal ook veel wolken! Ideaal dus voor mij :) Als Wolkenclub-madam kan je het niet beter treffen....



En net vorige week was er nog iets heel fijns: de Wolkenclub staat in de Flow!!! Hoe fijn is dat!? Ik ben er echt wel trots op, dat dat 'kleine ideetje' van Marina en mij zo veel moois voor zo vele madammen mag betekenen! En in de Flow staan, wie droomt daar nu niet van ;) Niet alleen Marina en ik staan er in maar ook Tante Jannie, als trouw Wolkenclub lid! Marina heeft zaterdag al een mooi blogje geschreven over de Wolkenclub, je moet maar eens gaan kijken.

Tante Jannie blijkt trouwens Femke te heten en helemaal geen poes te zijn ;)
Maar wel een engeltje, kijk maar wat een lieve post ik kreeg van haar:


Nog even over de Wolkenclub:
Ik ben er niet alleen trots op, het geeft mij ook een warm gevoel om zoiets samen met een geweldige madam te hebben opgericht. Een wijze, lieve, warme en creatieve madam. Merci lieverd, voor alle moois!
Ook een dikke merci aan alle madammen die lid zijn van de Wolkenclub. Jullie staan allemaal mee in de Flow hoor, fijn hé! Samen maken wij van iets eenvoudigs iets moois.

Ik geniet nog elke dag van de wolken. Er naar kijken ontspant me, verzet mijn zinnen en maakt soms echt van een baaldag een fijne dag. Ik sta dikwijls met open mond te kijken naar al die pracht en praal en variatie boven ons. Het delen, met jullie maakt het nog mooier. Want echte vreugde ontstaat pas als je kan delen, let daar maar eens op.

En is dat nu echt de moeite in Engeland, vragen jullie je nu natuurlijk af. Awel, kijk maar even mee:




























De moeite he!
Ik heb al zin om terug te gaan...
Het is een vakantie geweest met tranen, tranen van ontroering, voor al dat moois en magisch.
Echt voedsel voor de ziel dus en doet deed deugd!

Ik heb daar natuurlijk nog andere mooie dingen gezien, die volgen later nog wel...

De kunst is zo te leven dat het je overkomt.
-Martin Bril-

Fijne zonnige dagen,
liefs Els

18 opmerkingen:

  1. ooooh, wat een waanzinnige wolkenfoto's zeg!!!
    Zooo gaaf ! Ik hoop volgende week mijn nieuwe camera te kunnen gaan aanschaffen en dan ga ik los met wolkenfoto's. Heb er zin in!

    En wat een fijne post kreeg je zeg, top!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, dat zijn nog eens indrukwekkende wolken!
    Ik had ook gezegd dat ik graag mee wilde doen met de wolkenclub, maar ik zit nu al meer dan 6 weken in Zweden en het is hier zulk mooi weer dat de wolken niet zoveel voorstellen. Dus heb ik nog weinig wolkigs te melden gehad.
    Maar volgende week ga ik weer naar Nederland, dus dan zal het wel veranderen, schat ik. ;-)
    Bedankt voor je mooie overpeinzingen elke keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, van die wolken ben ik zo zot niet, geef mij maar stralend blauwe lucht ;-)
    Maar ik zie op je foto s toch al veel ander engels mooi!
    Ben benieuwd naar de rest van je avonturen
    Tante jannie femke ?!?!
    Ik dacht dat ze jeanine of zo zou noemen
    Raar
    Femke nog wel.......ja dat kloptniet in mijn blogdroomwereld....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey lieverd wat een prachtige wolken foto's hebben jullie gemaakt, ja ik weet dat Karel er net zo hard aan mee doet en er dus ook gek op zal zijn.
    Ja ik hoorde van Femke toen ze hier op bezoek kwam dat jullie in de Flow kwamen te staan, helemaal superrr. Oh moet ik toch gauw eens gaan lezen en wie weet hem wel meteen scoren ;).
    Ik geniet ook altijd zo van de wolkenluchten, wel het liefst tegen een blauwe lucht :p, maar liever niet alleen een strakke blauwe lucht...mij veel te warm hihihi. Tegen de middag genoot ik ook weer op mijn fiets van prachtige luchten, veel blauw maar ook een paar wolken. Ik had nog willen stoppen om foto's te maken, maar was zo heet dat ik rustig ben doorgefietst. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een prachtige wolkenfoto s ,en ja het is erg leuk jullie idee van de wolkenluchten en ik ben een blij wolkenlid lieve gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo fijn dat je tot tranen toe hebt kunnen genieten.... wat ben je toch een geweldig lief mens!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow wat een plaatjes! Heel tof dat jullie in de flow staan! Ik ga snel het artikel helemaal aflezen =)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt in Engeland. Vooral die allereerste, wow! Ik vond het artikeltje zo leuk! je kunt wel mooi zeggen dat je in Flow hebt gestaan, stoer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha grappig die reactie van Vee ;) Maar tof he! Staan we gewoon in de Flow! Nou ja, zo 'gewoon' is dat ook weer niet. Wat een adembenemende foto's heb je toch gemaakt van de wolken! Maar zo te zien is het landschap zelf ook zeker de moeite waard.

    Nou er zijn vandaag weer genoeg wolken om te bekijken! Merkte ineens dat ik er eigenlijk nooit meer foto's van maakte om te delen. Kijken en bewonderen deed ik natuurlijk wel iedere dag alleen ik vergat er gewoon foto's van te maken. Goed voornemen: minimaal 1x per dag een wolkenfoto delen op Instagram. Had jij dat nu eigenlijk ook? Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om weten wie nu juist in de flow staat. Zelf heb ik ook een leuke verzameling wolken foto's... alleen deel ik ze niet op mijn blof.
    Je pakje is ruim op tijd aangekomen... ben er heel blij mee. Zal er nog wel over schrijven, moet er gewoon eens voor gaan zitten en m'n hoofd ordenen. Ben met teveel dingen bezig.
    Liefs, Veerle

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, wat heerlijk weer zo! Een hele hoop wolken en fijn cadeautje van Tante Jannie! Hihi; met heul bekende labels van tuimelende kaboutertjes ;-) Liefs Riri

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Met die fotos kan je zo prijzen winnen! MOOI!
    De Juffrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je zou er eens voor naar Engeland willen :)
    Of die wolkjes weten dat je fan bent en waren prachtig van de partij.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie foto's!! Vast een fijne vakantie, Els!
    Om lang van na te genieten.
    En je hebt vast ook een fijn voorraadje Engelse thee voor jezelf meegenomen?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Inderdaad prachtige wolken foto's! Vooral die ene wolk boven de weg (L)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ben vandaag in de nieuwe Flow beginnen lezen en zag het ook staan. Zoals je zag ben ik sinds vorige week trouwens 'officieel' lid. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Héérlijke foto's. En wat een fijn gevoel hé, dat zoveel moois je kan ontroeren!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb het ook gezien in de Flow, wat heel erg leuk! Heb dus even door je blogs zitten scrollen, heerlijke wolkenplaatjes heb je gemaakt! Binnenkort zal ik wat laten zien van Denemarken, ook echt wolkenland, moet alleen nog een berg foto's uitzoeken... en gewoon weer werken, dus kan ff duren, maar het komt eraan. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!