donderdag 9 oktober 2014

Beestenbende

10 jaar...

Binnenkort wonen wij hier 10 jaar en wonen we dus ook 10 jaar samen! Waar ik er eerst schrik voor had (een huishouden runnen enzo) bleek het vanaf dag 1 een feestje :) Nooit heimwee gehad naar huis.

Ondertussen is er hier al vanalles veranderd: rode muren werden wit, de bruine zetel is een rode geworden en vooral veel meer beestjes ;)
Echt overal zie je beestjes bij ons. Waar ik dat vroeger niet durfde (wat gaan de mensen denken) doe ik nu gewoon mijn goesting, mits Karel akkoord is natuurlijk.

Zo ben ik langzaamaan onze kussens aan het veranderen. Nieuwe kost wat veel maar de oude een ander hoeske geven is (bijna) gratis. Ik kocht een lap stof in de kringwinkel en begon er aan. Sjanske, ik kocht een kinderdekbedhoes: zo moet ik per kussen maar 2 kanten naaien! Goed gezien he ;) Ik naai niet zo graag en niet zo netjes én ik moet het met de hand doen dus...


Ondertussen vond ik al een tweede overtrek en het bleek weer Ikea kindercollectie, ik ben blijkbaar fan :) Al 3 gedaan, nog 3 te gaan!


Mijn boerderij-visualisaties blijven ook niet meer tot 1 plaats beperkt :)
 

En op en rond onze tv wonen ook al wat beestjes (vogeltje van Oma Marloes). Hoe doen mensen met een platte tv dat ;)? Ik hoop dat onze 'dikke' nog lang mag meegaan :)


En dit deed ik ook nog: een kringwinkel bloempot pimpen alla Flying Tiger (sorry voor het stelen)!
Het azaleake van Kom op tegen Kanker doet het goed he!

Met recht en rede een op-wijking te noemen ;) ?

Ach, het doet geen pijn en maakt ons vrolijk! Ik vraag mij wel af waar dat gaat eindigen...Ik ben nog altijd bezig met meer en meer Els te worden en die Els is nogal afwijkend, alé opwijkend ;)
Dat gaat hier nog een gekke bende worden :)))
Ik hou jullie op de hoogte hoor!

Als je je met niemand vergelijkt,
word je wie je bent.
-Jiddu Krishnamurti-

Fijne opwijkende donderdag nog!
Liefs Els

Ps: Nog steeds geen vonnis...

10 opmerkingen:

 1. Yeah superblij om te horen dat je jezelf aan het worden bent en niet de Els die anderen wellicht graag zouden zien. You rock girl, maar dat wist je al hè?!
  Geniet maar lekker van jullie gezellige huisje! Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stofjes! Je hebt er mooie kussentjes mee gemaakt. En die bloempot: wauw! Wat knap dat je hem zelf gepimpt hebt, als ik het zou doen zou het 1 broddelpartij worden. Kei goed dat je jezelf steeds meer naar buiten laat komen en Els haar gang laat gaan. Laat de mensen maar denken wat ze willen, zoals mijn Marco zegt: jezelf op nummer 1 zetten en niet voor een ander denken. Misschien vinden die mensen het stiekem wel heel stoer dat jij het wel aandurft die felle kleuren te gebruiken. Jij ook een hele fijne opwijkende donderdag, liefs Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe gekker hoe beter hoor ;-)! Je hebt het toch heel gezellig zo?
  Echt jullie huis, zo leuk! Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zo doorgaan niks mis mee alleen maar leuk, eigelijk heb ik die opwijking ook ,......hi. Hi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schone gepimpte bloempot !! Ik denk dat ik dat ideeke ga "verderstelen" ;-)
  En zie ik daar tegen de muur ne letterbak ? Leuk - da is nog echt iets van mijne kindertijd ;-) ! De mijne hangt nog steeds in mijn ouderlijk huis, en ik heb zo de indruk dat mama niet van zin is 'm af te geven hihi...
  En ps, die boerderij-visualisatie, wist ge dat dat besmettelijk is ?!? De laatste nieuwe kringloopzoektochten zijn naar playmobil-beestjes... Ik heb mezelf al betrapt dat ik "ineens" in de speelgoedrayon van de carrefour stond, te kijken naar de playmobil country reeks. Och jee. En De Man maar lachen. Heb toch maar lekker een playmobil-boerinneke met twee kalfkes gekregen ;-) !
  Ik denk dat ik via uw geluksbrengertje, uw beestjes-opwijking heb overgekregen ;-)...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bewoon doorgaan met al die leuke dingen verzamelen en maken. Heerlijk toch om al die mooie dingen om je heen te hebben.
  En sterkte met wachten op het vonnis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellige beestenbende!
  En ook bij jou heel 'bossig"!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Audioslave maakte daar ooit het mooiste liedje voor, mensen die zichzelf durven zijn ......
  Be yourself!! :-)

  Fijn weekend met je mannetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik nog andere mooie spulletjes in je interieur staan. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een gekke bende is altijd suuuupergezellig dus doe maar lekker gek verder, me like!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!