dinsdag 8 maart 2016

Dankbaar op Internationale Vrouwendag

Mooie Madammen

Vandaag zet ik graag een aantal Madammen in de kijker die de wereld mooier maken. Mijn blog-oma Marloes, met haar mooie Dankbare Dinsdag initiatief bijvoorbeeld.

Floortje Dessing die een geweldig programma maakt, vol mooie plekken en nog mooiere mensen. En dat op een respectvolle, positieve manier. Zij verruimt niet enkel onze blik maar ook onze ziel en ons hart.
Vooral in aflevering 9, de aflevering over Nepal en Maggie Doyne. Maggie is een Amerikaanse, 28 jaar oud en afgelopen 10 jaar heeft ze al 51 weeskinderen geadopteerd. Ze geeft hen niet alleen een thuis, ze stichtte voor hen ook een school omdat opleiding zo belangrijk is. (Het volledige verhaal kan je zien in de aflevering van Floortje.)
Deze aflevering is al van een paar weken geleden maar ik zag ze pas zondag. Maggie en haar kinderen zitten vanaf dan in mijn hart. Ik ben er zo door geraakt!
Neem vooral even een kijkje op de site van Blink Now, ze kunnen nog centen gebruiken.

Marloes, Floortje en vooral Maggie tonen ons wat een impact 1 Madam kan hebben op de wereld: indrukwekkend veel!
Dus laten we ons vandaag laten inspireren door deze Madammen en zelf op onze eigen manier de wereld mooier maken. Want dat kunnen vrouwen geweldig goed!
Een bloemetje voor alle mooie Madammen die de wereld een fijnere plek maken:



Be the change you wish to see in the world.
-Mahatma Ghandi-

Nog een fijne vrouwen-dankbare dinsdag lieverds!
Els



11 opmerkingen:

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!