zondag 5 juni 2016

Velt Eco tuindagen

Inspiratie en goesting...

...en dromen! Voor wie snel is: vandaag kan je nog tot 18 uur gratis tuinen van Velt Leden bezoeken in België en Nederland!
Wij gingen vanochtend vroeg op pad en kwam het nu omdat Moeder Natuur Velt fan is maar in elke tuin schenen er 7 zonnen:)

De mooiste, die het meeste indruk maakten, waren voor ons Delant en Daniël en Yvette.
De eerste kwam aardig in de buurt van onze droom-boerderij-toestand-die-we-nooit-zullen-hebben-maar-waar-we-wel-eeuwig-van-gaan-blijven-dromen. De tweede is nu nog een droom maar is misschien ooit wel realiseerbaar.

Bij beide kregen we nog meer goesting om het beste uit ons tuintje (lees: koer) te halen en werden we volop geïnspireerd.
#Dingendiefijnzijn :)

En wat een lieve, boeiende mensen dat die eigenaren waren! Ge kent mij, ik ben niet zo een held, en zo maar op mensen hun oprit lopen en de tuin binnenwandelen vond ik eerst best eng. Maar met lieve mensen als Vincent en Daniël en Yvette was dat probleem snel van de baan. Wat een hartelijk welkom!

Voor allen die nog even vrij hebben: zoek u snel een tuin in de buurt en ga er op uit. Lukt het niet meer hou dan maar al een gaatje vrij voor komend jaar. Dat gaan wij alvast doen!

Ik durfde ook geen foto's maken, het is tenslotte de privé van mensen, vandaar dat jullie het moeten doen met oogst uit onze tuin ;)Voor wie het woord 'geluk' wil bevatten is het van essentieel belang om geluk niet te beschouwen als doel, maar als beloning.
-Antoine De Saint-Exupéry-

Nog een fijne zalige zondag en veel tuin-plezier deze week,
liefs Els

4 opmerkingen:

 1. Dromen mag! Fijn dat je in iemand anders tuin mag lopen. Heb je het werk er ook niet van! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn he zo die "open tuin dagen"! Deze keer hebben we ze gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke manier om een kijkje in iemands keuken eh... Tuin te nemen!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op 25 en 26 juni zijn er de open tuindagen van de landelijke gilden. Dat is ook altijd de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!