zondag 5 februari 2017

Zondag bosdag

Wandelen...

...zit er al een tijdje niet meer in, met mijn peesontsteking. Net toch een beetje gezondigd ;) Klein boswandelingetje gemaakt.
Om toch even buiten te zijn, frisse lucht op te snuiven én een Geluksplant te droppen! Wie op zoek wil gaan, kijk even op mijn Instagram!


Ik cross op mijn werk zo veel rond dat ik het eigenlijk heel kalm aan moet doen thuis. Maar seffens hebben wij familiefeest dus kan mijn voet nog genoeg rusten vandaag, nem!


Over elke berg leidt een pad, hoewel niet
altijd zichtbaar vanuit het dal.
-Theodore Roethke-

Maak er nog een mooie dag van lieverds,
Els

8 opmerkingen:

 1. Ik snap wel dat je er even tussen uit wil! Even frisse lucht happen! Laat je vanmiddag maar fijn verwennen met je pootje omhoog. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is het snakken naar het voorjaar, dat ons naar buiten drijft. Heerlijk als er dan zo'n mooie dag verschijnt. Rustig aan dan kom je er ook. Groetjes en beterschap El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijnenzitten is ook niks voor jou, wie moet dan die plantjes verspreiden??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is goed zondigen. Er gaat niks boven een flinke snuif frisse lucht. Maar ook op je werk voorzichtig aan doen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks, toch heerlijk genoten Els en een stukje geluk gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. af en toe een beetje zondigen... misschien moet dat om verder de rust te kunnen volhouden hé! en wat een mooie quote weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik snap 'm helemaal, maar pas goed op jezelf he! Beter nu voorzichtig en eerder hersteld dan te vroeg belasten. Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!