zondag 27 augustus 2017

De Zomer van Antwerpen en de Zomer van Els...

...zitten er bijna op :(

Maar nog niet helemaal :) Je kan nog de hele week genieten van de Zomerbar en de Zonsondergang. Uw trouwe dienaren Karel en Els hebben dat eerst even voor u uitgetest en kunnen u beide van harte aanbevelen!
Ik vind dat een fijn idee, een geweldig concept: al die kleine en grote dingen die je kan inplannen in het dagelijkse leven en die je een instant vakantie-gevoel geven.
Karel is daar beter in dan ik. Hij zegt ook vaak: het is niet omdat je terug aan het werk gaat dat we geen vakantie-achtige-dingen meer kunnen doen. En dat is waar, ik ga me dat komende week proberen herinneren.

En na de Zomer van Antwerpen blijft er nog genoeg over om een vakantiegevoel te krijgen zonder op reis te zijn: verse croissantjes bakken voor het ontbijt, scones bakken voor een picknick, een middag in bed met boeken, een avondje cinema,...

Over cinema gesproken, gisteren zagen we Captain Fantastic in Cinema Urbana (gratis, ook van ZvA): geweldige film. We praten er nog over, ik denk er nog over en ik voel hem nog nazinderen... Aanrader!

Ok, de zomer zit er bijna op. Ook die van Antwerpen. Maar zoals ik al zei: we kunnen nog genoeg vakantie 'spelen'. En al dromen van die zomer van volgend jaar...

En het is Zalige Zondag, nu!“Echt contact begint bij openheid, aan twee kanten. Dat is waar de moeilijkheden beginnen, dat is waar het interessant wordt.”
-Eva Meijer, Dagpauwoog-

Fijne nieuwe week gewenst,
Els

9 opmerkingen:

 1. Misschien moeten we gewoon proberen van een heel jaar vakantie te spelen... zo wat tussen het werken door? Topidee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa, wij zagen de film ook ( Filmliga ) genoeg stof tot nadenken. Houd dat vakantiegevoel nog maar lekker even vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En niet te vergeten: een mooie nazomer nog hé! Daar ga ik toch voor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dingen die fijn zijn, doen als het kan, zoveel mogelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik stel mij een prachtige nazomer voor tot en met oktober! Dat hebben we verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!