donderdag 27 juni 2019

Giveaway Partij voor de Poëzie

Ik ben lid, jij ook?

Sinds dit ben ik fan van De Partij voor de Poëzie. Ik werd ook lid. Lid worden kost maar 10 euro en ik kreeg daarna dit pakket in de bus:


Véél meer dan alleen een lidkaart. Joepie!
Als geëngageerd lid wil ik graag ook mee hun boodschappen verspreiden. Daarom geef ik hier én op mijn Instagram iets weg. Wat? Dat kies jij zelf.

Ik heb grote affiches en kleinere. De kleintjes en 1 A4 zijn stickers. Er zijn Franstalige en Nederlandstalige. Je mailt me wat je graag wilt en waar je het met of zonder toestemming gaat ophangen. Ik heb bijvoorbeeld 2 kleintjes aan ons raam aan de straatkant gehangen. Ik verwacht naderhand ook een foto.
Omdat het belangrijk is om samen de Poëzie weer groot te maken!

Je mag natuurlijk ook gewoon lid worden, dan ontvang je het ganse pakket en kan je zelf een giveaway doen :)

Ik ben zo blij deel uit te maken van een partij vol opwijkenden.

Over poëzie gesproken: er moeten nog een berg van mijn bundels verkocht worden, dus laat jullie gaan. Dat kost maar 5 euro!
Poëzie is gewoon kei goedkoop zoals ge ziet. En ge krijgt er zo veel voor terug!


Een fatsoenlijke familie is trouwens ook een aanrader. Geen poëzie maar wel van een poëtische schoonheid. (Als je op de link klikt kan je ook mijn recensie lezen.)




Geef jezelf de toelating om te veranderen.
Als persoon, van job, van eetpatroon, qua interesses...
-Eva Daeleman-

Hou jullie fris en lees ze,
Els

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!