dinsdag 24 september 2019

Wild weekend

Dank u wel

Amai, wat een weekend. Omdat we vorige week 21 jaar samen waren had ik zaterdag een dagje vrij. Op vrijdag gingen we naar Amanda Palmer in de Roma en dat was geweldig. Echt super. Ontroerend, indrukwekkend, inspirerend en een zaal vol leuke mensen.

En zaterdag gingen we nog eens naar het Wildpark. We waren er al eerder hoor, al eens in de lente en een paar keer in de zomer. Maar nu voor het eerst in de herfst; voor het burlen van de herten. Het was een prachtige dag! We hoorden de herten, er waren nieuwe beren, de wolven hadden 4 nieuwe baby's én we liepen er bijna gans de dag alleen. Zalig!

Je kan er zelf te voet doorheen wandelen of het treintje nemen. De meeste mensen deden het laatste waardoor wij de wandelpaden quasi heel de tijd voor ons alleen hadden, dat maakte de magie nog groter. En het weer hielp ook een handje. Een mooie dag, een mooi weekend! Mijn batterijen zijn weer opgeladen.
#Dankbare Dinsdag!


De dieren in het park hebben super grote, natuurlijke domeinen waardoor je ze soms iets minder goed ziet maar wat voor hen wel extra fijn is. Hier zie je de kleine wolfjes in het water spelen.


Ondertussen lees ik geboeid in De Testamenten. Iets minder vredig maar wel een super aanrader en must read.

Waar ben jij dankbaar voor vandaag?


In de momenten dat je vast zit vandaag (in emoties, in je lichaam, in negatieve gedachten, ...)
bedenk eens:
wat is er niet verkeerd?
-Eva Daeleman-

Fijne dag nog,
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor Echte Els bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!  


5 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd en nog vele fijne jaren erbij.
    Van Amanda Palmer had ik nog nooit gehoord, maar ik ga het eens even opzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig lijkt me dat park! Wil ik ook naar toe! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heerlijk! Zo goed om te weten waar je je batterij weer kunt opladen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met jullie 21 jaar samen zijn. Plak daar nog maar heel veel liefdevolle jaren aan vast ❤️ Wat heerlijk zo “alleen” in het park en wat een geluk dat de wolven zich zo toonden. Hier in Rhenen hebben ze een berenbos waar ook de wolven wonen maar die weten zich vaak goed te verstoppen.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!