dinsdag 29 oktober 2019

Alles verdwijnt...

Trieste dagen

Na Oh Comely stopt nu ook Charlie Magazine. Onze investering was niet genoeg... Ik vind dat zo jammer! Het gaat beide keren om tijdschriften die net iets anders zijn dan de rest, die het hebben over dingen die er echt toe doen, bladen waar ik me goed bij voel.

Daarom betaalde ik twee weken geleden, met de glimlach, een dikke som geld om ons jaarlijks weekendabonnement op de Standaard te verlengen. Omdat ik (wij) daar ook van hou. Omdat ik er veel in lees waar ik mijzelf in herken, dat me raakt, dat me wijzer maakt, dat me boeit. Ik hield al eens een lofzang op een paar van hun (nog steeds) geweldige mensen. Voeg daar maar aan toe: Jérôme Colin, Myriam Leroy, Ann-Sophie Dekeyer, Nele Van den Broeck, Ingeborg Deleye en Evelien De Vlieger. Mensen die ik afgelopen weken extra graag gelezen heb. Waarvoor dus dank en doe zo verder. Eenheidsworst is er al genoeg, ik wil mensen vol opwijkingen.

Heb jij favoriete journalisten? Tijdschriften? Columnisten?



Ik las trouwens net Wolfpack van Abby Wambach. Super aanrader!!!

''Vandaag maak ik geen te doen-lijst maar een te zijn-lijst; kalm, gelukkig, liefdevol en bijzonder.''
-Louise Hay-

Nog een fijne Dankbare Dinsdag,
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!  

6 opmerkingen:

  1. Ik vind de Flow altijd wel leuk. Wat jammer dat jouw favoriete tijdschriften verdwijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hè, dat is balen voor je. Gelukkig gaan ze online wel door?
    Het tijdschrift Familie in beeld verdween ook uit de schappen toen het niet aansloeg bij het grote publiek. Na veel verzoeken zijn ze nu weer terug, niet via een grote uitgeverij, alleen online te koop en met een beperktere oplage. Te bestellen voor het naar de drukker gaat bij de bedenker van het blad... Zou Charlie zoiets niet ook kunnen doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik las ook het bericht van Charlie, zo jammer. Ik genoot echt van hun artikels...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken die tijdschriften niet, maar wel erg jammer voor jou dat ze nu verdwijnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!