dinsdag 9 november 2021

Lees!

November boekenmaand

Voor mij is het elke maand boekenmaand, maar voor de meeste mensen is november synoniem voor boekenmaand. De boekenbeurs is niet meer maar in ruil kregen we Boektopia in Kortrijk en Lees! in Antwerpen. Als trouwe boekenbeursfan gingen wij zondag naar Lees! Het was kleiner maar ook ruimer en rustiger. Ideaal voor mij dus. Ze hebben al aangekondigd dat ze volgend jaar terugkomen, hoera!
 
Op VRT NU kan je de interviews van De Boekathon nog na bekijken, handig. En in veel boekenwinkels zijn er nu extra veel signeersessies! Een echt boekenfeest! #dankbaredinsdag
 

 
 
Hoewel ik al meer dan genoeg boeken heb kocht ik er nog 4. Allemaal vrouwen, natuurlijk :)
Ondertussen lees ik: Bucketlist vol geluk. Mooi boek! 
 
Je kan ook steeds volgen wat ik lees op mijn Goodreads
Hou jij ook zo van lezen?
 
 
Books are the plane, and the train, and the road. They are the destination, and the journey. They are home. -Anna Quindlen-
 
 
Donderdag ben ik er niet, Karel maakt de brug, hij krijgt dan ook al mijn aandacht ;)
 
Lees ze,
Els
 

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   
 

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk hè, lezen. Samen met wandelen en knutselen een heerlijk tijdverdrijf. En soms een levensbehoefte. Ik heb het boek op mijn lijst gezet, lijkt me mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij is ook elke maand boekenmaand!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!