dinsdag 9 april 2024

Jarig

4/4

Afgelopen donderdag was er geen blogje van mij, ik was jarig en had geen tijd :) Karel en ik hadden beide vrij, maanden op voorhand al aangevraagd op het werk, want ik had grootse plannen. Tot het bijna zo ver was en ik bedacht dat ik al maanden overprikkeld ben én dat het paasvakantie is dus overal veel volk.

Dus gingen we wandelen, ondanks de voorspelde regen, in één van onze favoriete bossen. 
We liepen er helemaal alleen, de zon scheen meer en meer en we kwamen kei veel dieren tegen. Met als hoogtepunt: 3 hertjes! Die zagen we daar nog nooit. Speciaal voor mijn verjaardag dus ;)



's Avonds aten we lekkere spaghetti in Café Kamiel en daarna gingen we naar de film Drive away dolls (ik gratis omdat het mijn verjaardag was!). Geweldige film!

Geen wilde dingen dus maar wel de perfecte dag voor mij. Op de één of andere manier mislukken mijn verjaardagen heel vaak dus dit was extra fijn! 45 en ik begin het te leren ;)

Ondertussen lees ik verder in Splinters: een geweldig boek! We zagen ook nog Somewhere (omdat we alles van Sofia Coppola willen zien) maar deze was wat saai. 
 

So, loves, let’s dig. Let’s do and say and share and love and write and eat and go to the places and do whatever the fuck we damn well please.
-Claire Christian- 

Geniet,
Els
 

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 
 
 
 


5 opmerkingen:

  1. Dat klinkt goed, het boek Splinters. Staat bij deze op mijn leeslijst.
    Nog gefeliciteerd en fijn om te lezen dat je verjaardag dit jaar wel gelukt is! Soms is het ook juist net fijn als het allemaal niet groots is, maar de bijna doodgewone dingen als een wandeling die het tot een goede dag maken : )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een gelukkige verjaardag gewenst! Ik heb nog nooit reetjes gezien in het wild! Wat een mooie kado voor je verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super verjaardag voor jou! Ik wens je nog veel van dit soort fijne (verjaar)dagen voor de toekomst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog van harte gefeliciteerd! Een dag met een gouden randje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een geweldige verjaardag! Nog een dikke proficiat.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!