donderdag 11 juli 2024

Bananen.

Eentje uit de oude doos.

Wij kopen en eten best veel bananen. Vorige week lag er weer een grote tros in onze winkelkar en toen bleek dat we na het afrekenen nog een gratis tros kregen! Heel tof, want:



nu kon ik nog eens bananenbrood maken! Dat was al jaren geleden. Ooit schreef ik het recept over uit Flow Weekly, kennen jullie dat nog? Ik mis het soms. Vanavond gaan we zwemmen, morgenavond doen we de zoektoch nog eens. Daarna ga dat zo hard smaken! Ik stel altijd een lekker beloning in het vooruitzicht voor mijzelf, als ik een inspanning moet leveren :) Kinderlijk maar het werkt, doen jullie dat ook?
 
Mij in de keuken uitleven op donderdag is echt een opwijking. Ondertussen luister ik podcasts. Vandaag was het eerst Damn, Honey en daarna Help Hole
 
Tussendoor probeer ik zo veel mogelijk verder te lezen in Waarom we logen: zo spannend! Als tegenwicht is Olivia durft een aanrader. Ook voor grote mensen!
 
Play it, 
Let it roll on, 
Softly, 
Like your breath, 
Like water. 
 
Let it Roll 
-Adrienne-
 
 
 
Lees ze,
Els
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

 
 
 

4 opmerkingen:

  1. Heel goed om jezelf te belonen na "gedane arbeid" of dingen die je minder leuk vindt. Ik mag altijd van mezelf naar een Grand Desings kijken als ik strijk. Ik vind niks aan strijken, maar dan is het leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat en mooie manier om die bananen te gebruiken in een bananenbrood!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk bananenbrood!! Hoog tijd om dat hier ook weer eens te maken...

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!