dinsdag 3 januari 2023

Unravel your year

Dank u.

Oef, de drukke dagen zitten er bijna op. Volgende week nog Verloren Maandag en daarna is het terug 'normaal' druk op het werk. Zal deugd doen. Ik ben doodop. Lag op 31/12 al om 21 uur in bed :)
 
Maar daardoor stonden wij op 1 januari om 9 uur wel fris en monter voor de deur van de Wasbar voor het afhalen van onze pancakes brunch (jaarlijkse traditie). En omdat we alle feesten rustig met ons tweetjes vierden had ik zondag alle tijd om al wat in mijn Unravel your year te schrijven. Dank u Susannah Conway voor dit prachtige jaarlijkse initiatief (gratis!)!
 
 
Unravel jij ook? Dit jaar is er ook een werkboek om je woord van het jaar te vinden. Dat had ik niet nodig want is wist al wat mijn woord ging worden. Hierover later meer. 
 
Vorig jaar las ik 201 boeken, te zien op mijn Goodreads. Mijn eerste boek van dit jaar is ook al uit: Naar de vuurtoren van Virginia Woolf! Goed begonnen :) Donderdag is het weer tijd voor dE LeeSclub, jij doet toch mee hé?
 
 
Making is how I wind down and find my happy place.
-Kristin van Blissmakes-
 
Een rustig jaar gewenst,
Els
 
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!    
 

 

2 opmerkingen:

  1. Geen idee wat unravel is. Maar ik denk niet dat ik het doe, want het heeft vast iets te maken met schrijven. Fijn jaar gewenst voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Unravel is voor mij ook een mysterie. Maar af en toe een boek pak ik wel ben nu haar naam was Selma aan het lezen.
    Een fijn nieuwjaar gewenst

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!