dinsdag 4 september 2012

Fijne post

Maandag-verwendag

Gisteren verwend met weer hele fijne post van:
Sandra, een heel schoon vogelkaartje! Oh wat hou ik van vogels, genieten dus!
Merci Sandra!!!

En ook post van Marloes, die haar blognaam niet voor niets heeft!
Wat een creatieve, originele, volle envelop!
De envelop was al mooi versierd en dan die inhoud! Toffe kunstkaartjes uit Amsterdam (ik hou van Amsterdam!), een nostalgisch paddenstoel kaartje, een loep, een grappige broche, een zelfgemaakte broche (Zo mooi!!! Mag ik je idee stelen Marloes?) en nog veel meer...
Een fijne verrassing, die echt niet hoefde maar heel fijn was, merci!!!

Om de dag af te sluiten, nog een beetje de hobby van mij en Caries (onze grijze- meisjes-poes) beoefend: bellen blazen in de tuin!Dat vinden wij dus samen super, ik blaas ze, zij vangt ze ;) Een van onze weinige gedeelde hobby's, krekels vangen is niet echt mijn ding... Sieriel is giga bang van de bellen dus die lag al ergens onder een struik, jammer.

Hopelijk zijn alle kindjes en mama's al wat over de eerste schooldag heen, maak er nog een fijne week van, liefs Els21 opmerkingen:

 1. Ja hoor els je mag mijn idee stelen dat vind ik heel niet erg deze wereld is om samen te delen toch, fijn dat ik je blij heb kunnen maken,lieve Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne post weer zeg!
  En leuk dat poes de bellen vangt! Krekels vangen zou ook niet mijn ding zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super post. Cadeautjes in je brievenbus :)

  Wat een leuke gezamenlijke hobby, haha. Zal dat bellen blazen hier eens proberen. Knuffelen en eten (niet hetzelfde ;) zijn hier onze gezamenlijke hobbies. Krekels vangen of muizen of vogels is niet bepaald een aantrekkelijke hobby.

  Zal ik eens wat leuks zeggen?
  Ik heb geinspireerd door jouw blog en de titel vandaag desbetreffend boek van Claudia de Breij besteld. :) Lijkt me leuk. En ik was nieuwsgierig geworden.
  Maar 50 tinten hoef ik niet :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, Claudia, een aanrader vind ik! Veel lees-plezier!!! De 50 tinten is uit, was wel tof uiteindelijk, maar geen giga literatuur. Eerder een cupcakeje ofzo. Even kort smullen ;)

   Dat knuffelen en eten doen wij ook :)
   Opgepast met de bellen, Sieriel heeft daar echt een panische angst voor! Maar die heeft dat voor veel dingen. Hij komt uit de poezenopvang en was al een jaar of 3 toen wij hem kregen, wie weet wat hij al heeft meegemaakt...
   Veel plezier!

   Liefs Els

   Verwijderen
  2. Ah gut, arme Sieriel. Gelukkig heeft hij jullie getroffen.
   Het doet mijn dierenhart altijd vreselijl goed te horen dat een dier is gered. Uit de opvang.
   Ging het gelijk goed tussen jullie katten dan?

   Onze katten zijn niet zo bangig. Dat scheelt. Het zijn alleen geen vriendinnen van elkaar. ;)

   Verwijderen
  3. Het was een dag wennen. Sieriel was er eerst, de man in huis ;)
   Toen kwam baby Caries er bij. Mss omdat het een meisje was of omdat het een baby was, of omdat Caries veel stoerder is, ik weet het niet... maar na die dag was het dikke mik! En dat is soms echt gênant om te zien ;) Dikke liefde hoor! Door haar is Sieriel zelfs van struikkat naar boom kat gegaan!!!
   Liefs Els

   Verwijderen
 4. uwe ROZE lavatera staat er trouwens prachtig bij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, merci, wist niet dat die zo noemde (dacht dat het kaasjeskruid was, of is dat hetzelfde?)! Ja, roze tot in den hof toe :)

   Verwijderen
 5. Mooie post, volgens mij kan je heerlijke collages of prikborden maken.
  Wij hadden vroeger een jack russel die als gek achter de kinderen hun bellen hapte. Onze katers kijken er niet naar om. Onze Maurice zijn grote hobby is muizen en ratten vangen, en die hobby deel in nu ook niet bepaald :0)
  Marcel was zo een katje dat overgebleven was, waar ze niet vanaf geraakten , op drie maand is hij bij ons gekomen, het is een heel speciale, heel eigen aan ons en soms denk ik dat hij ons gekozen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi toch, poezen... Marcel die jullie kiest, ohhhhhhh! Caries was ook een overblijverke, die was ook al een maand of 3 denk ik. Beesten, tis iets speciaals hé...de band en de liefde er mee :D
   Mooi!

   Verwijderen
 6. Mijn post is nog niet binnen zo te zien? Duurt lang! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke kaarten! en wat een heerlijke gezamelijke hobby...hihi...wat een pret zal dat zijn. Heerlijke poezenbeesten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalig die post.En dat bellenblazen ga ik ook eens uittesten met onze poes hier, dat beestje wordt al een dagje ouder en misschien vind ze dit nog wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh! Wat een fjine post allemaal :) Bellen blazen met je kat? Zou dat ook eens moeten proberen, lijkt me ook erg leuk om te doen haha. Mijn Ibbeltje en ik doen elke avond een soort tikkertje. Vind het alleen zo jammer dat 'ik hem altijd ben'. Ik moet dan achter haar aan rennen maar zij wint altijd omdat zij wel onder de salontafel door kan rennen en ik niet. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha
   @Tante Jannie
   Ik moet erg lachen om hoe je dit hebt verwoordt.

   Verwijderen
  2. Hahahah, dat ken ik ;)
   En Ibbeltje, mooie naam! Ook een Annie fan?

   Verwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!