vrijdag 26 april 2013

En de winnaar is....


Tattatatatatadaaaaaa.....

Voor deze speciale gelegenheid haalden we onze ouwe trouwe vriend nog eens boven:

onze mini bingo :)Onder het strenge oog van mijn eigenste-net-echte-gerechtsdeurwaarder draaiden we aan het wieletje:


En toen kwam er een cijfertje uit, op zijn kop ;)

En dat cijfertje was nummer:Dus de 17de madam die reageerde heeft gewonnen! En die madam is Deborah (Bo)!!!!
Woehoe, dikke proficiat!!!
Mail jij me zo snel mogelijk je adresgegevens? De envelop ligt hier klaar naast mij, dan doe ik hem direct op de bus.Dikke merci aan alle madammen die hebben meegedaan!

Ook dank jullie wel allemaal om mij te volgen, te lezen, te reageren,... Merci vooral om samen met mij een soort van 'extra familie' te vormen. Een familie die lief is en creatief en energie geeft. Een familie vol gelijkgestemden, open geesten, mensen die anderen laten zijn wie ze zijn. Mensen die net als ik zijn, iets waar ik al mijn hele leven naar op zoek was...
Toffe madammen om met te (snail-)mailen, ideekes uit te wisselen, zelfgemaakte dingetjes op te sturen, ...
Bloggen schenkt je online een hele nieuwe wereld maar daar blijft het niet bij. Je krijgt échte post op de deurmat, je huis hangt en staat vol dingetjes met liefde voor jou gemaakt en soms ontmoet je zelfs een zielsverwant in 'de echte wereld'.

In dit jaar is er veel gebeurt. Ik kreeg er een pennenvriendin, een oma en een echte vriendin bij. Ik leerde ook veel madammen kennen die een plaatsje in mijn brievenbus én in mijn hart hebben gekregen.
Ik leerde dat ik niet alleen was in mijn liefde voor zelf dingen maken, echte brieven versturen, kringwinkels afschuimen én naar de wolken kijken :D......

Vanochtend!
Samen met Marina werden wij de trotse oprichters van de Wolkenclub. En trots ben ik, zeker omdat we in de volgende Flow (die van 12 juni) zullen staan! Met onze geweldige club.
Een club die geweldig is omdat niets moet en alles mag! En geweldig omdat er veel blogmadammen al eens meer naar boven kijken en daar lekker rustig en blij van worden. En omdat die zelfde madammen geregeld geweldig mooie foto's met ons delen op hun blog.
Merci aan alle 'proud members'!!

Alle lieverds die afgelopen jaar mijn blog-pad kruisten: ik vind jullie stuk voor stuk geweldig fijne madammen!!! Merci voor alle moois.
Kiezen voor mijn blog is een van de beste beslissingen van mijn leven, echt waar!

Do what you feel in your heart to be right
for you'll be critcized anyway.
-Eleanor Roosevelt-

Fijn weekend,
liefs Els

 Fijn weekend allemaal

13 opmerkingen:

 1. Whaw in Flow!!! Da's volgens mij een droom die uitkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere energie-gevende blog-berichten maak je toch! Ik ervaar het ook net als jij. Eerst was ik wat afwachtend en nu nieuwsgierig of ik nog bezoekers krijg. Het is gewoon leuk! Jij bent gewoon leuk!
  xx De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt de flow ,je wordt nog beroemd dikke knuffel lieve gr marloeskreatief,je oma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow..in Flow :-) dat is super leuk !!
  En Deborah gefeliciteerd !
  en wat een super lief en leuk logje !! thanx :-)

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alweer zo een heerlijk postje, de weg die je ging en alle moois dat erbij kwam kijken zijn geheel jou verdienste, heel wijs ,heel groots en vooral heel mooi :)!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En gij hebt toch ook een speciaal plekske in mijn blogleven als eerste volger !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gezegd, geniet lekker nog lang van het bloggen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zucht ... dat heb je prachtig geschreven Els. Ik heb er niks meer aan toe te voegen, behalve af en toe een pijnlijke nek van te lang naar boven te kijken ;-) Ik ben gestopt met de Flow kopen, maar het volgende nummer haal ik gegarandeerd uit het rek! En doe nog lekker lang verder, voor jou, maar zeker ook voor ons :-) x Een dikke virtuele knuffel voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie woorden Els! En maar goed ook dat jij een blog bent begonnen, ik word altijd blij van jouw blogberichtjes!!groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn he dat bloggen! Als je dit had geweten was je vast al veel eerder begonnen. Ik blijf het ook zo bijzonder vinden. En inderdaad stuk voor stuk zulke lieve en fijne mensen, super!
  Ik benieuwd naar het stukje in de flow, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ooo super leuk ik had totaal niet door dat ik ook deel nam aan je give-away (bloos en schaam) ik dacht dat het 2 apparte blog berichtjes waren die je had gepost :) hihi maar wel fijn! ik stuur je mijn adres door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat Deborah! En Els wat heb je het bloggen mooi beschreven zeg! Is het de Flow van 12 juni? Dan ga ik die dag voor de brievenbus liggen. Ben zo benieuwd hoe het geworden is! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. tof om te lezen hoe jij van dat bloggen geniet!
  blijf zo doorgaan en ik ben benieuwd naar het artikel in flow!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!