donderdag 5 juli 2012

Werken aan mijzelf

Een nieuw stapke...

Al een tijdje 'werk' ik aan mijzelf. Een van de dingen die echt wel een probleem vormen  is mijzelf iets gunnen. Gewoon 'dingen die fijn zijn' dus. Jaja, mijn blogtitel is in feite ook wat een wens...
Een van de eerste dingen die ik echt voor mijzelf heb gedaan (na lang twijfelen) is mijn blog beginnen. En daar ben ik zo blij om!!! Het is echt heel fun om allerlei fijns met jullie te delen en ik haal ook zo veel uit jullie blogs, merci daar voor!

Gisteren was het tijd voor een volgende stap:


Ik ben voor het eerst in mijn leven naar de pedicure geweest! Voor jullie zal dat misschien niet zo spectaculair klinken maar voor mij was het best heavy. Het was echt pure luxe en dat voor mijzelf...
Ik kan niet wachten om een mooi kleurtje te gaan halen voor mijn nagels, dan zal het plaatje pas echt af zijn!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

 1. lieve Els, ik ben al 43 jaar en heb dat nog nooit laten doen zenne :o)
  misschien ook omdat dat voor mij eerder een marteling zou zijn, want ik hou er echt niet van dat ze aan mijn voeten prutsen
  in elk geval: schoon sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je dat je naar de pedicure bent geweest.
  Jezelf lekker verwennen doet je goed hoor :-)

  Geniet lieve Els!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Els, ik 'ken' je nog niet zo lang maar ik heb al wel door dat je een hele lieve vrouw bent. Gek is het toch dat we een ander vaak meer gunnen dan onszelf.
  Je bent het waard. Dus hartstikke goed dat je naar de pedicure bent geweest en jezelf dat gunt. Die rode schoenen zijn ook leuk.
  Aan het rijtje van 'dingen die fijn zijn' voeg je nu dus ook 'mijzelf iets gunnen' toe?? :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe dit ook zins een half jaar.....en moet ook zeggen.....ik vind het ook pure luxe.....maar wel een hele fijne luxe....morgen mag ik weer......heerlijk!!!!!
  Fijne avond & lieve groetjes,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey wat goed dat je dat hebt gedaan!! Je bent een geweldige meid, is toch niks mis mee om ook eens aan jezelf te denken? Op naar de volgende stap zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat grappig, ik heb vanmiddag toevallig een foldertje van een pedicure in de brievenbus gekregen en apart gelegd omdat mij dat zo fijn lijkt....maar ik gun het mezelf ook niet :)
  Heel goed van je dat je het jezelf hebt gegund! Ben benieuwd wel lakje je gaat uitkiezen...en mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Els, de pedicure vind ik pure luxe en ik geniet er elke 6 weken van. Al heel lang, want tijdens een interrail-vakantie jaren terug heb ik een likdoorn overgehouden aan het 31 dagen dragen van minder goede schoenen. Leuke slippers heb je trouwens. En, die nagels, moet je volgende keer door je pedicure laten lakken, hoor. Als ze dan toch bezig is... Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zit hier met tranen in mijn ogen! Jullie zijn stuk voor stuk hele lieve madammen!!! Merci voor jullie fijne, deugddoende berichten!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn 365 dagen creatief blog is voor mij ook creatieve therapie, ook om niet te strneg voor mezelf te zijn. Dus ik werk ook nog steeds aan mezelf ennuh naar de pedicure ben ik nog nooit geweest ;). Maarreh je bent goed bezig hoor! Dikke knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!