zondag 17 augustus 2014

Natte zondag, again...

Het was weer van dat :)

Eindelijk gedaan met werken en de regen kwam met bakken uit de hemel...
Dat was jammer want de kramen op de rommelmarkt begonnen al in te pakken tegen dat wij toekwamen. Maar we hadden ook geluk, want: ze stonden er nog én ze gaven goede prijsjes.
Dan kom je dus als kinderloze vrouw thuis met dit:Geweldig he! Ik ben dol op puzzels én beestjes! Wat wil een mens nog meer :) (binnenkort hebben we een groter huis nodig maar alla). Mijn boerderij-droom-visualisatie kan weer wat uitbreiden.

Ik heb dus letterlijk een boerderij-droom-visualisatie he. Op een kastje in de gang boven. Omdat ik heb gelezen dat dromen die je hebt én die je visualiseert, in een of andere vorm, sneller uitkomen. Vandaag zagen we nog een mooie houten pipowagen, Karel dacht dat we die dan ter vervanging van mijn boerderij op het kastje konden zetten. Tot bleek dat die wagen 20 euro moest kosten, nu mag mijn boerderij blijven staan :)

Ik word nooit volwassen denk ik, weet ik eigenlijk wel zeker. En dat vind ik nog fijn ook!
We zullen maar hopen dat mijn familie niet meeleest ;)
Tegen jullie kan ik van die dromen en aankopen vertellen he, BloglandMadammen verstaan dat.
Thanks!

Don't grow up, it's a trap.
-boodschap van mijn aangetrouwd petenkindje Ellen-

Nog een fijne zondag lieverds!
Liefs Els

15 opmerkingen:

 1. Zehegggggg! Waar zijn die rommelmarkten van jou toch altijd? Geweldig! Vooral die puzzels... die vind ik super! Hier met de echtgenoot proberen we die geblinddoekt om ter snelst te maken! Moet je ook eens proberen... spannend! Er zijn er dus nog die kind blijven... ;-) Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt behoorlijk kinky
   (sorry dat er -zonder dat ik het echt wil- ondertussen behoorlijk suggestieve beelden in mijn hoofd poppen van jou en de echtgenoot)

   Verwijderen
 2. Nooooit opgroeien ! Hoe zotter, hoe gezonder ;-)))) ! (De blogmadam van de reactie boven de mijne, is daar een goed bewijs van, niewaar Kriske ? ;-))
  En troost u, ge zijt niet de enige kinderloze madam die met playmobil-en-ander speelgoed thuiskomt van kringloop of rommelmarkt ;-) ! Dat moest maar niet zo leuk zijn, dat speelgoed !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Droom-visualisatie dit gebruikt Donald ook!
  Als iemand zijn huis al heel lang te koop heeft staan, geeft hij altijd de tip; hang een foto op van je huis met het woord verkocht erop. Kijk dan dagelijks naar de foto :-)
  Het werkt.

  Onlangs vond ik in een oude portemonnaie een briefje.
  Een datum van 8 jaar geleden erop. Ik wenste binnen een jaar een lieve partner voor mijzelf en een leuke vader-figuur voor Kwek.
  8 maanden later kwam Donald in ons leven.

  Die boerderij van jullie? Dat gaat zeker lukken :-)


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat geweldig ! Pure nostalgie, al dat speelgoed en die puzzels !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kind blijven is een kunst !
  Picasso vond dat ook, en dat was een genie hé !
  Hier zijn wel kinderen in huis, maar ik koop ook speelgoed voor mij, daar moeten ze dan afblijven...
  Dat sneeuwwitje puzzeltje bijvoorbeeld, dat zou echt eentje voor mij zijn....
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad wat zijn er bij jullie veel rommelmarkten met super leuke dingen ,die hondjes in alle soorten zo leuk en die konijntjes ,enig om als knop op glazen potten te plakken,dan wordt de keuken de dierentuin .....lekker kind blijven dat is op zich al een kunst in deze wereld....liefs marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word ook nooit volwassen Els! Dit soort dingen koop ik ook al te graag. Doe dan net of het voor dochterlief is, maar vind het zelf net zo leuk, haha. Oh... zie ik daar een puzzel van een Pipowagen? Wat leuk zeg! Veel puzzelplezier (wij zijn net begonnen aan entje van 1000 stuks)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker kind blijven. Dat is het beste! Ik heb mijn kleindochter als excuus, maar eigenlijk is er geen excuus nodig. Fijn op een rommelmarkt kopen wat je leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Don't grow up, it's a trap' hahahaaaaa geniaal!
  De laatste keer vlooienmarkt kwam ik thuis met Pinkeltje-boeken... En ik heb met de Furby voor mijn petekindje gespeeld voordat ik hem cadeau gaf... I rest my case :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik mag ook graag meespelen met mijn kids. Ze hebben van die leuke huisjes met allemaal van die kleine prulletjes. Zo'n huisje kun je dus ( onder het mom van opruimen) zo af en toe eens heerlijk opnieuw gaan inrichten. Heerlijk ontspannend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons op de kast in de living staan allemaal boerderijdieren, en sinds kort zijn ze aangevuld met Afrikaans wild.

   Verwijderen
 11. Goed bezig lieverd ennuh gewoon ook jezelf zijn bij je familie die zal je gewoon moeten gaan accepteren zoals je bent en dat kan alleen als je je zelf bent! Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik glimlachte toch ook direct bij die puzzelkes...en ik heb hier blijkbaar wat gemist, een groter huis? dan ook met een groter "koerke" ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pfff gelukkig lees ik deze post zonder Anaïs naast me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!