donderdag 26 april 2018

Frida Kahlo

Meer van hetzelfde

Ik heb van die periodes, 'meer van hetzelfde' periodes.
Noem het een opwijking.
Momenteel bevat deze:
-clementines (al is het al lang niet meer die tijd van het jaar...)
-Zoutelande luisteren
-Frida Kahlo maken:


Best onschuldig denk ik dan maar.
Hebben jullie ook zo van die periodes, en uit wat bestaan die dan?
Benieuwd!

Jullie weten dat poëzie één van mijn stokpaardjes is. Voor wie zich er ook in wil verdiepen maar niet goed weet wat en hoe, lees dit boek: Olijven moet je leren lezen. Ellen is hier echt geweldig, dit boek leest als een trein en geeft zo veel goesting. Doen!



''Soms moet je de moed kunnen opbrengen voor één grote sprong; een kloof kan je niet oversteken met twee kleine sprongetjes.''
-David Lloyd George-

Nog een fijne opwijkende donderdag,
liefs Els

9 opmerkingen:

 1. oh ja ! ik heb lees-, teken-, naai-, brei-, en haakperiodes ! Ook bepaalde albums of playlists draai ik wekenlang achter elkaar om ze dan plots beu te zijn en een jaar lang te laten verstoffen, om ze daara opnieuw te ontdekken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks mis met zo'n periodes denk ik. Ik heb zoutelande ook al grijs gedraaid heb er zelfs een afspeellijst van gemaakt op Spotify zodat ik het kan blijven afspelen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk die periodes ik heb nu een tuinkabouter-opwijking-periode

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Momenteel heb ik een puzzeldrang maar of 1 of andere reden sta ik hem niet toe. Dat is een mindere opwijking (of toch een afwijking). Spotify is fijn. Een tijdje terug ging Susan Vega hier steeds in de herhaling. je Frida's zijn weer mooi en bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ‘Meer van hetzelfde’ ken ik, want het geeft rust in het hoofd. Geen keuzestress, maar gewoon doen wat bevalt. Ik maak soms veel enveloppen en dezelfde post voor een aantal mensen. Muziek kan ook zo gelukkig maken, alleen heb ik dat dan niet met Zoutelande, hahaha! Ik geniet van Elbow en Causes en van de nummers uit mijn jeugd (Janis Ian, Stevie Nicks, Melanie Safka).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Melanie hebben we hier ook al gehad en nu begint Stevie wat te komen :)

   Verwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!