zondag 21 februari 2016

Go East

Zalige filosofische zondag

Vanochtend ontbeten wij in The School of Life. Het was een filosofieontbijt met erna een lezing van Stine Jensen. Beide zijn we fan van haar programma's en beide doen we yoga. Net daar ging de lezing (en het nieuwe boek) van Stine over. Super boeiend dus. Stine kan het geweldig goed uitleggen, dat kan je ook zien in 'Dus ik ben' (loopt trouwens momenteel weer op tv, aanrader!). Ik ben zo blij dat zij 'naar het Oosten ' is geweest. Altijd fijn om iemand te 'ontmoeten' die met hetzelfde bezig is als jijzelf. Lieve, toffe Madam ook, trouwens.

Ons gesigneerd exemplaar!

Ben zo blij dat we geweest zijn! Ge kent mij, ik durfde eerst niet. Daar eten (tussen al die 'geleerde mensen') en dan die lezing (van een echte filosofe)...
Blij dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt, again. Het was gezellig, lekker, leerrijk, verrijkend en voedsel voor mijn ziel. Met een heel gevarieerd en gezellig publiek. Happy me.

Nog meer happy (en bloos):


Ik sta in DS Weekblad, althans een deel van mij. Goede reclame voor mijn zelfgemaakte konijnenring ;) De foto is genomen op de lezing van Griet laatst.
Er was toen een dame van de Standaard aanwezig, ik heb zelfs nog wat vragen beantwoord. Heb nog geen tijd gehad om het artikel te lezen, ben benieuwd.
Grappige herinnering op deze manier...

Later vandaag gingen we nog wat uitwaaien en seffens is het eten, lezen, scrabble, bedje. Als dat geen zalige zondag is :)

Natuurlijk hing ik een Geluksvis :)

Pas als we met hart en ziel kunnen ontvangen,
kunnen we met hart en ziel geven.
-Brené Brown-

Alvast een liefdevolle, rustige, zonnige week gewenst!
Liefs Els

13 opmerkingen:

 1. Je staat mooi op de foto! Ben benieuwd naar het hele plaatje ;-)
  Ik wens je ook een goede week X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wederom een heerlijk dag! Net als bovenstaande dame ben ik ook benieuwd naar het hele plaatje. (Maar dat wist je al. ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie dag hebben jullie gehad. Ik doe niet mee met de boekenclub , maar vind het heerlijk om te lezen wat je allemaal over de boeken vertelt.
  Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeuh... ik heb je gevonden in het magazine!!! Ik wacht nog steeds op het boek "vele hemels boven een zevende"... nog steeds niet aangekomen... wel al het foute teruggestuurd (voor 12 euro30 nota bene!) Ik hoop dat ik er morgen in kan beginnen! Fijne week alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt zeker als een zalige zondag. Ik hou ervan, de filosofie, de school of life en van Stine Jensen. Goed dat je gegaan bent.
  Mooie foto in DS weekblad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalig! En de rest van de foto? Je maakt ons nieuwsgierig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed gedaan Bekende Belgische Dame!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk verslag van je dag.
  Hartelijke groet
  Anita
  (Anita's dagboek)

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!