donderdag 28 december 2017

Laatste week, laatste lijstje!

Mooie mensenlijst!

Goedemiddag, als laatste van mijn lijstjes heb ik deze week een lijstje van mensen die me op de één of andere manier geraakt hebben. Mensen met een opwijking.
Willekeurige volgorde overigens.

1) Griet Op De Beeck: again:) Omdat dit echt Griet haar jaar was. Niet enkel schreef ze een geweldig mooi boek, ze toonde ook dat ze immens moedig is. Ze stelde een voorbeeld voor ons allen, waar voor dank!
2) Daan Roosegaarde: ook again. Omdat hij even geweldig bezig blijft. Met dit jaar als hoogtepunt De Afsluitdijk!
3) De vrouwen achter de Womensmarch: ze kwamen toen we een lichtpuntje nodig hadden en ze zijn er nog steeds, nog steeds goed bezig!
4) Alyssa Milano: omdat zij de oh zo belangrijke hashtag #metoo in het leven riep.
5) Alle vrouwen én mannen die naar buiten durfden komen met hun #metoo verhaal. Bedankt voor jullie moed, eerlijkheid en voorbeeldfunctie!
6) Hilde Van Mieghem: omdat zij de moed had om slachtoffers te verdedigen, al kreeg ze daardoor bakken kritiek.
7) Hanne Gaby Odiele: omdat zij de moed had om haar bekendheid te gebruiken om andere interseksuelen een hart onder de riem te steken.
8) Katja: omdat zij een toffe, lieve Madam is die kei lekker kan koken en er haar missie van heeft gemaakt om ons allemaal te tonen hoe lekker vegan eten kan zijn. Haar befaamde zondagse brunches zijn een aanrader!
9) Mijn homeopate: omdat zij écht luistert en het totaal plaatje ziet. Omdat zij me het gevoel geeft er niet alleen voor te staan.
Mijn goede raad voor jullie voor 2018: zoek jezelf een therapeut en een arts (welk soort dan ook) die je een goed gevoel geeft en waar je volledig op kan vertrouwen. Die jou ziet zoals je bent en je wilt helpen op een manier die bij je past. Betaal daar voor, je bent het waard!
10) Alle Madammen en Mijnheren die gereageerd hebben op een Geluksvis of Geluksplant van mij. Soms gewoon met een merci, heel lief! Maar soms ook met een verhaal dat me heeft doen lachen, doen huilen, me altijd bij zal blijven. Merci daar voor!


En nog een dikke dank jullie wel aan jullie allemaal! Voor het lezen van mijn blog, het reageren, het mij inspireren, het delen, de liefde en de vriendschap!
Moge in 2018 al jullie dromen uitkomen!

'De mooiste dag van je leven is de dag waarop je besluit dat jouw leven van jou is.''
-Bob Moawad-

Liefs Els

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooi laatste lijstje. Voor jou een fijn eind, goed begin én fantastisch 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi dat je iedereen even in het spotlight zet. Ik zag deze week de film: Alle hemels boven de zevende. Jawel, Griet Op De Beeck en was zeer onder de indruk van de film. Ik wens je een inspirerend en vooral gezond 2018. Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie lijst!
  Dat 2018 maar een minstens zo mooie lijst op mag leveren voor jou!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie mensen die hun plek op je lijst dik verdienen! En voor mij mag jijzelf eigenlijk ook niet op je lijst ontbreken. Jij die die mensen en hun kracht opmerkt en aandacht geeft. Blij dat je zo'n fijne homeopate gevonden hebt! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar Els! Maar on-ge-loof-lijk lieve Els! Dat ik daar nu echt tranen van ontroering door krijg. Gij schone vrouw. Het is heel erg wederzijds, geloof me. Ik vind dat ook zo schoon, dat 'andere mensen doen schitteren', het getuigt van een hoop kracht vind ik. Merci Els, je hebt me al meermaals ontroerd het afgelopen jaar. Dikke kus! Katja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtlijst om 2017 mee af te sluiten
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi lijstje met mooie mensen. Ik wens je alle goeds voor 2018! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!