dinsdag 30 augustus 2022

Back to work

Vandaag vlieg ik er terug in

Altijd even wennen om na een maand weer te gaan werken. Ik probeer dan ook altijd het vakantiegevoel en de rust in mijn hoofd lang vast te houden maar meestal is die op dag 1 weeral verdwenen. Normaal zeker? Benieuwd hoe lang het vandaag duurt...

Na Engeland was ik nog niet echt rustig. Dat we afgelopen weekend nog 3 dagen naar Zwitserland gingen speelde wel een rol. Weeral iets engs ;) Weeral 'voorangst'...
Maar ik heb mijn best gedaan in verband met 'voorpret'.

Onze Engeland vakantie was al betaald in 2019, we hebben ze 2 jaar mogen opschuiven. Dus was er nog vakantiebudget. Vroeger reden we door het prachtige Zwitserland richting Italië, we droomden er al jaren van om er nog eens eventjes te zijn. Toen bleek dat Nahko er zaterdag optrad (zijn muziek sleurde me door de pandemie) en zeiden we voor de grap: we gaan er gewoon naartoe. Dat was in juni en leek veel te wild voor ons. Maar we deden het toch. En het was magisch mooi!

 
 
Een klein, alternatief festival. 1 weitje. 1 voorprogramma, dan het hoofdprogramma. 2 tentjes met eten, 2 met drankjes. Allemaal lokaal en vegan. Ieder zat op zijn eigen dekentje. Voor ons het kleine podium, versierd met bloemen en dromenvangers. Achter ons de ondergaande zon, daarna boven ons de sterren. Magie!

En nu ben ik nog steeds rustig én ook wat hyper. Van geluk, stressy omdat ik terug aan het werk moet én... we zijn bezig met de adoptie van een nieuwe man voor onze kattin Caries!

Veel om dankbaar voor te zijn op deze Dankbare Dinsdag!
Ondertussen lees ik het prachtige Tot in de hemel.
 
I believe in the good things comin', comin', comin', comin'.
-Nahko-
 
Tot donderdag, tot dE LeeSclub,
Els
 
 

 

3 opmerkingen:

  1. Nog even voortdobberen op alle indrukken...
    Je woord 'voorangst' vind ik heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vakantie hadden jullie. Druk en spannend, maar toch ook veel mooi gezien en gedaan en gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!