donderdag 1 augustus 2024

Playlists

Ik hou van liedjes.

Ik hou van liedjes, vooral als ze ergens bij horen. Noem het een opwijking :)
Laat me dit nader verklaren: liedjes die op een soundtrack van een favoriete film staan, de begingeneriek van een geweldige serie zijn of bij een goed boek horen. Het is fijn om zo nieuwe dingen te leren kennen en ze blijven ook altijd wat verbonden met die serie, film of dat boek. 
 
Karel is goed in mixtapes maken. Elk jaar maakt hij er eentje voor onze jaarlijkse vakantie én voor mijn verjaardag. Voor onze vakantie mag ik een paar suggesties doen maar het eindresultaat blijft geheim tot we vertrekken. Die voor mijn verjaardag is helemaal een verrassing. Er hebben al liedjes opgestaan die ik tot dan toe nog niet kende maar nu tot mijn ultieme favorieten reken. 
 
Dat is het fijne aan al die mixtapes: nieuwe liefdes ontdekken! Sterrenstof heeft achteraan een afspeellijst staan en Six more months of June (geweldig boek waar ik nu in bezig ben) heeft een afspeellijst voor elk hoofdpersonage! Zo cool! Die van Mina luister ik vandaag op repeat.
 
 
Luisteren jullie graag muziek die ergens bij hoort?
Tips? 

For words to have meaning, they have to be read.
-Kae Tempest-

Fijne augustus,
Els
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

 


 
 

1 opmerking:

  1. Muziek is zo belangrijk in mijn leven! Door films of series en vooral de discover weekly op Spotify! Outlander, Nashville, Into the wild, allemaal prachtige liedjes...

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!