dinsdag 22 oktober 2024

Borsten en billen

Mijn billen.

Ik ben nog niet helemaal hersteld, jammer genoeg. Maar ach, geduld hebben zeker? En regelmatig eens goed met mijn billen shaken, dan komt alles weer wat losser en dat voelt goed :)
 
Zondag ging ik zwemmen en wandelden we een kort rondje door het bos: hoera! Het is paddenstoelen-tijd. Ben jij al op fotojacht geweest?
 
Donderdag gingen we naar Lee kijken. Ferme aanrader! En nog steeds actueel! Jammer genoeg.
 
Momenteel lees ik: Intermezzo. Ook een aanrader. Ik heb net Wolf uit en wow! Immens mooi en triest. 
 
 
Donderdag ga ik niet bloggen denk ik. Ik moet een mammografie en echo van mijn borsten laten maken. Omdat er veel borstkankers zijn in mijn familie word ik al jaren extra opgevolgd. Is altijd best heavy voor mij, daarna moet ik altijd even bekomen in mijn hoofd... Voor zij die er bang voor zijn: is niet nodig! Doet niet giga veel pijn zoals sommigen beweren en het duurt sowieso niet lang dus...
 
How wild it was to let it be.
-Cheryl Strayed-
 
Fijne week, Els
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de borstfoto altijd pijnlijk, maar ziek worden is pijnlijker. Dus gewoon maar doen hè. Zeker als het in je familie voorkomt. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn niet op fotojacht geweest, maar bij toeval fietsten we er langs, dus wel foto’s ervan genomen. Sterkte voor donderdag.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!