donderdag 17 oktober 2024

Werken en geloven.

Hoe het ging. 

Even een update. Het terug beginnen werken viel mee. Bedankt voor het duimen! Was ik pijnvrij? Nee. Kreeg ik ook pijn op onverwachte plaatsen? Ja. Was ik buitengewoon moe? Ja. Maar nu heb ik vrij en kan ik bekomen. 
 
Vanochtend ging ik voor het eerst weer op pad voor mijn ochtendritje. Het was donker, de straat lag nog een beetje nat, wat maakt dat ik dan bang op mijn fiets zit tegenwoordig. En toch. Toch deed het me deugd. Het bewegen, het buiten zijn, het over mijn grenzen gaan en het onverwachte. 
 
Ik geloof, als ik 'goed zit', in onverwachte geschenkjes. Ik zie ze dan als een beloning. Een goed voorteken. Noem het een opwijking.  Als het niet goed met me gaat geloof ik er niet in en zie ik ze gewoon ook minder. Maar nu zat het goed. Hoewel het nog donker was zag ik 'mijn' aalscholver zitten. Ik stopte even en toen vloog hij op. Speciaal voor mij :) Dat is geluk dat niet te plannen, noch te kopen valt. 
 
 
In Margate kwam er ook eentje halo zeggen! 
 
Momenteel lees ik Love me tender. Heavy.  Er is ook een nieuwe Julia Cameron: aanrader!
 
Be Ground.
Be crumbled, so wildflowers will come up
where you are.
You've been stony for too many years.
Try something different.
Surrender.
-RUMI-
 
Zie je gelukjes!
Liefs,
Els 

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!