dinsdag 12 februari 2019

Erperheide

Herinneringen maken

Vandaag begint een nieuwe werkweek, na een zalig, deugddoend weekendje Centerparcs. 
Elk jaar, rond deze periode zijn we daar een weekendje te vinden. Wij en een stapel boeken om u tegen te zeggen ;) In augustus gaan we een midweekje weg, voornamelijk om te wandelen. Maar ons weekendje speelt zicht grotendeels binnen af, onder een dekentje en dat is zalig.
Naast lezen gaan we ook wel wandelen, we schommelen en schuifaffen, we aaien de geitjes, voeren de vogels in de tuin en we eten 7 bordjes aan het ontbijtbuffet. Zo van die dingen.
Maar het grootste deel van de tijd lezen en luieren we. Ik heb mijzelf weer even teruggevonden, pas als je jezelf hebt teruggevonden besef je wat je kwijt was. Heb jij dat ook?Dus dank u wel Erperheide, u deed deugd!
En dank u Michelle voor de uren leesplezier!
En dank u Karel voor het aangename gezelschap!


''Iedereen heeft het recht nee te zeggen zonder zich schuldig te voelen.''
-Manuel J. Smith-

Nog een fijne Dankbare Dinsdag!
Els


5 opmerkingen:

 1. Oh, dat herken ik zeker! Dat ik mezelf tegenkom en me dan pas realiseer dat ik mezelf was verloren in de drukte van alledag.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal herkenbaar. Fijn dat jullie het zo goed hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schrijf je dat mooi, jezelf teruggevonden hebben! Ik voel dat zo nu ik heel veel lees, omdat ik het rustig aan moet doen na de operatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook herkenbaar, ik baal dan achteraf altijd zo, zo van, waarom had ik dat niet eerder door... Ook herkenbaar? Schuifaffen??? Is dat sjoelen?
  En 7 bordjes ontbijt op 1 ochtend?? Hemel, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!