dinsdag 25 mei 2021

Frida

 Frida Kahlo - Her Photos.

Zondagochtend gingen we naar de Frida tentoonstelling. En het was geweldig! Boeiend, mooi, inspirerend, indrukwekkend én goesting gevend! Ik huppelde er op wolkjes buiten. 


Omdat Frida een ongelooflijke vrouw is. Omdat ze me telkens weer in mijn hart en ziel raakt. Deze tentoonstelling is een ferme aanrader!

Wat het extra mooi maakte is het feit dat het in Gent is: de stad waar ik studeerde. Altijd fijn om daar terug te komen. Ik had (onder mijn masker) een brede smile op mijn gezicht terwijl ik door de straten kuierde. We gingen nog even langs het Paard van Troje en kochten een take-away warme chocomelk bij de Wasbar.  

Het was, doordat we al meer dan een jaar in een andere wereld wonen, echt een magisch mooie dag. Tegen de middag waren we alweer thuis maar het voelde alsof ik op vakantie was geweest! #dingendiefijnzijn

Thuisgekomen genoot ik nog wat na en las ik De tweede plaats uit. 
Een zalige zondag!
#dankbaar

Was ik maar een dichter. Dan kon ik dichter bij je zijn.
-Stef Bos-

Nog een fijne dankbare dinsdag,
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!  

8 opmerkingen:

  1. Ik vind Frida ook een fijne kunstenares is, jammer dat ik niet in gent geraak ,ik wil nog niet in een trein maar fijn voor jullie dat je er van genoten hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gent is voor nu, wel een eind weg. Fijn dat het jullie zoveel geluk heeft gebracht in het weekend en dan niet alleen Frida, maar ook de andere “vrijheden”.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Frida... Ze is ook overal hè. Hier in het Cobramuseum is ook een tentoonstelling, maar het museum is nog niet open. Virtueel wel, vanaf donderdag. En in het najaar in het Drents Museum in Assen. Kanniewachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat het zo een mooi uitstapje was

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je er zo van genoten hebt! Dat kan jij goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik word er zelf blij van ...fijn om te lezen dat je genoten hebt .
    Meer moet dat voor mij niet zijn , binnenkort waag ik me ook eens aan een uitstapje .

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je daar was. Ik heb je gemaild over een andere tentoonstelling.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!