dinsdag 6 december 2022

Voorlezen

Bedpret.

Karel en ik lezen elkaar voor in bed. Sinds we voor mijn werk een paar keer in de week om 4 uur moeten opstaan doen we dat niet meer elke dag maar toch geregeld. We lezen om beurten, elk een avond. Dat schept verbinding, schenkt plezier en zorgt voor een betere nachtrust bij allebei. 
Laatst stond er een artikel in de krant over hoe goed voorlezen is, aan kinderen maar zeker ook aan volwassenen. Aan iedereen dus, op elke leeftijd. Waar wacht je nog op!?
Wij lezen momenteel Jubelientje. En ons volgende boek wordt Het weeshuis in de azuurblauwe zee. Ik las het al eerder en was grote fan!
Lezen jullie voor? Aan wie? En wat?
 
 
Wandelen schept ook verbinding en maakt ook dat je beter slaapt. Boeken en bomen om lekker te dromen ;)
#dankbaredinsdag
 
 
“Your voice is a weapon. Never forget that.”
-T.J. Klune-

 
Lees ze,
Els 
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie gewoonte/traditie van jullie! Ik heb wel veel voorgelezen, met heel veel plezier, maar nu doe ik het nooit meer... Wandelen doe ik wel! En ik lees ook elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voorlezen doe ik nog regelmatig voor de kleinkinderen. En af en toe een stukje als ik zelf een boek lees, zodat mijn man weet waarom ik lach of huil of gewoon geniet. Wandelen doe ik graag, maar te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb heel veel voorgelezen, vroeger aan onze kinderen en daarna aan onze kleinkinderen. Nu is dat niet meer nodig, maar bij ons gaat het net als bij Mieke !
  Dankjewel voor de mooie kerstkaart, het was de allereerste !

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!