donderdag 11 april 2024

Antwerpen Leest

4 jaar Antwerpen Leest!

Antwerpen Leest wordt 4 jaar op zaterdag 27 april! Aangezien ik al Stadslezer ben van het prille begin kan ik dat feestje niet aan mij laten voorbij gaan. Die zaterdag vind je me dan ook niet op mijn werk maar wel in de Permeke bibliotheek waar je bij mij terecht kan voor boekentips over mijn favoriete thema: vrouwen!
 
Ik breng 10 favoriete boeken mee van vrouwelijke schrijvers. Die selectie heeft bloed, zweet en tranen gekost en ik heb mijn stapel boeken een keer of 10 gewijzigd maar nu ligt hij vast. Benieuwd? Je bent welkom in de bib op zaterdag 27/4. Deel je zelf ook een boekentip die dag dan krijg je gratis koffie én een koffiekoek. Ahja, want het is feest.
 
Wil je alvast een voorproefje of kan je er die dag jammer genoeg niet bij zijn?  Hier kan je alvast een interview lezen met mij en de andere Stadslezers die boeken komen tippen. 
 
Ben ik doodzenuwachtig? Doe ik bijna in mijn broek? Ja! Natuurlijk ;)
Ga ik het toch doen? Yes! Want boekenliefde verspreiden is een opwijking van mij. 
 

 
 
Ik ben vooral benieuwd naar jullie tips dus kom vooral af!
 
Vandaag lees ik: Dolly Parton. Aanrader, de hele reeks!
 
 
That they’ll realize, even in the middle of great struggle, there are things to be thankful for.
-Mavis Staples- 

Lees ze,
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Een zeer eervolle klus en die ga je klaren! Ik woon te ver, anders kwam ik zeker! Ik ben ook dol op de bieb, maar dan die in Sneek :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!