donderdag 25 april 2019

Zelfmaken

Waar is de tijd naar toe?

Eerst dacht ik dat mooser zijn wil zeggen dat je niet creatief kunt zijn. Toen omarmde ik mijn creatieve (moos) kant. Toen kwam er bloggen, toen Instagram, en nu...? Nu doe ik nog vanalles maar zo maar iets zelf maken komt er te weinig van. En daar ben ik niet alleen in, denk ik.
Het is allemaal de schuld van Instagram ;) We kijken veel plaatjes maar maken weinig om op die plaatsjes te kunnen tonen. Ingrid haar boeken verkopen niet meer. Wat ik als fan niet snap. En ook wel...
We hebben te weinig tijd.

Tijd om tijd te maken! En dat deed ik:

Ik haalde mijn boeken uit de kast en begon te haken. Wat ik nog wel deed, voor de tv, granny square dekentjes op automatische piloot. Maar nu haakte ik een heuse tas én een etui. Beide uit het laatste boek van Ingrid. Ik maakte al meer van haar, vroeger, dus ik wist dat ik het kon.
En nu ben ik trots. Op het feit dat ik het deed, op hetgeen ik maakte en op mijn 'plaatje' :)

Ik ben best nog veel creatief bezig: ik lees en recenseer, ik schrijf, ik teken, ik haak. (Er komt trouwens heeel binnenkort een tweede bundel uit!)
Maar nu heb ik mijzelf nog eens overtroffen en dat voelt goed.

Mijn opwijking van vandaag is dus iedereen aan de knutsel krijgen.
Een boek dat goesting geeft: Stukjes van mezelf
En kijk ook eens naar mijn vogel van Ageeth.''Wat er het meest toe doet mag nooit ten koste gaan van wat er het minst toe doet''.
-Johann Wolfgang von Goethe-


Zin gekregen om iets te maken? Al bezig? Ik hoor of zie het graag!
Fijne friemeldag!
Els
5 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ik wist niet dat je ook kan haken! En ja, de boeken zijn super, zo raar dat het dan niet meer verkoopt.... Maar ja, met een man die schrijft weet ik dat het lastig is!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zó mooi je tasje. Goed bezig Els. Het is fijn om iets te creëren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat doe je goed Els! En het is genieten om trots te zijn op wat je zelf hebt gemaakt! Zelfs een klein vogeltje is groots, X

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!