dinsdag 19 mei 2020

#DankbareDinsdag

Jagen.

Karel is een echte jager, hij jaagt op dieren. Als wij naar een dierenpark gaan neemt hij wel 100den foto's. Jachttrofeeën ;) Maar ook in onze tuin is hij kampioen jagen. Kijk maar even hier. Schoon hé! Ik zie die vogels ook, heb dezelfde gsm, maar zo een foto lukt me niet hoor. (Hij heeft meer geduld.)

Vandaag ben ik dankbaar voor al die vogels in onze tuin! Elke dag eten ze dat bakje pinda's leeg! Boefferkes :) Maar we krijgen er veel leuke capriolen voor terug dus dat is win-win.

Karel en ik zijn ook 260 maanden samen vandaag. Waarvan al 2 maanden 'opgesloten' en dat gaat goed. Heel goed, fijn!

Zaterdag viel er een ijzeren rek op mijn tenen, op het werk, het deed super veel pijn. Nu nog, maar wel al minder. Onze zondagse reuze wandeling viel dan ook in het water. We gingen veel korter wandelen maar we deden er wel super lang over, ontdekten super veel toffe nieuwe kleine dingen en genoten volop.
(Hopelijk valt het werken met die tenen seffens wat mee...)

Ik las ook een tof, boeiend boek, dat me heel wat heeft bijgeleerd: Viktor.

Genoeg om dankbaar voor te zijn!  En jij, waar ben jij dankbaar voor?

Donderdag en vrijdag is Karel thuis, zijn weekend begint dus al op woensdagavond. (Ik moet zaterdag nog werken...) Donderdag ga je me dus niet zien verschijnen, tot volgende week alvast!

''Er zijn altijd bloemen voor degenen die ze willen zien.''
-Henri Matisse-

Liefs Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!  

13 opmerkingen:

 1. Ik kan ook zo genieten van de capriolen van de vogeltjes. Heerlijk en goedkoop vermaak is dat : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dankbaar dat we nog gezond zijn en de rest van de familie ook ,dankbaar om het mooie weer en de hommels die een nest hebben aan het tuinhuis mooi om te zien .groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij en dankbaar voor het kleine bosje over de deur, waar elke ochtend tijdens de hondenwandeling de vinken en merels ons een goeiemorgen fluiten. Daar word ik echt gelukkig van. Blij voor het hertje dat we daar eergisteren verrasten, dat ons enkele ogenblikken aanstaarde en toen dacht van ik maak me toch maar uit de voeten. Dankbaar voor de exit (maar ook wel een beetje bang voor de snelheid er van) zodat we de kleinkinderen weer mogen zien en zelfs oppassen! Hoera we zijn nog geen 65!:-))
  En heel erg dankbaar voor 2 nieuwtjes in onze familie die we bijna mogen verklappen. ;-) Een fijn lang weekend, Els en Karel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, en blij met de tip. Want dat boek lijkt me echt wel wat!
   Was ik dat toch bijna vergeten zeker! :-)

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijkheid deze dankbare dinsdag.
  Mijn ddd blogjes gaan naar de 300 ongelooflijk hè

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend, Els. En nog pijnlijk ook, bah. Hopelijk is de pijn intussen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je toch een heerlijk positief mens! En wat is er veel om van te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoop dat je tenen nu niet meer pijnlijk zijn.
  Leuk zo’n jager in huis, hier loopt er ook een rond ( ook een Karel, maar met een C ) hij heeft een ander fototoestel gekocht en daar moet natuurlijk flink mee worden geoefend dat snap je wel. Fijne zondag nog samen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tenen zeuren nog na :) Veel jaagplezier voor Carel!

   Verwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!