dinsdag 14 juli 2020

Dankbaar

Mijn stokstaartje.

Het zijn lastige tijden, voor mij, voor iedereen.
Ik tel af naar onze vakantie en ook weer niet. Want ik ben nog niet genezen én ik weet niet eens of we wel weg kunnen. De overheid verandert hier van dag tot dag qua advies en regels... Pfff...
Ik heb het ferm lastig.

Maar dan was daar zondag, en bezochten we onze adoptiedieren in De Zonnegloed. Vorig jaar waren we daar voor het eerst. We waren toen zo onder de indruk dat we besloten elk een dier te adopteren. Ik een stokstaartje en Karel een uil.






Zo tof om ze nog eens in het echt te zien! (Als je een dier adopteert krijg je een gratis toegangsticket, om het te kunnen bezoeken. Ook tof hé!?)

Ik kom momenteel nog niet graag buiten, voel me vaak onveilig maar daar waren de regels heel duidelijk en kon je overal je handen ontsmetten enzo. Dus als je nog iets super fijns zoekt om in de vakantie te doen: De Zonnegloed is een veilige optie!

Het heeft me echt goed gedaan. Het er even uit zijn, de natuur, de dieren. Zien dat er mensen zijn die van de wereld nog wel een mooiere plek proberen maken. Hoopgevend!

Heb jij nog fijne dichtbij-tips voor de vakantie?
Lezen blijft een favoriete bezigheid, ik heb net Liefde is voor losers uit. Super tof boek! En donderdag komen we hier samen met dE LeeSclub.
Lees jij mee? 

''Je bent niet op aarde om te kruipen. Je bent geboren met vleugels. Leer ze te gebruiken en vlieg.''
-Rumi-

Nog een fijne dankbare dinsdag,
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 



3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je een gratis kaartje krijgt om je adoptiedier te bewonderen! Dat vind ik echt goed bedacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat de Zonnegloed je een veilig uitje bezorgd en wat tof om daar (de groep van) je geadopteerde dier te kunnen zien. Een uitje om te herhalen lijkt me. En nog eens Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!