donderdag 12 mei 2022

Tijd voor

Mei betekent:

Mei betekent dat het tijd is voor: asperges eten, meidoornbloesemsiroop, de eerste boontjes uit eigen tuin eten (gisteren) en mijn befaamde rabarbervlaai:
 

Ondertussen staat ze af te koelen op het aanrecht, de geur is overheerlijk. Het recept leest u hier. Dat recept poste ik 10 jaar geleden zie ik net! Wow! Ik blog dus ook al zo lang... De tijd gaat snel!

Ik heb net een super geweldig boek uit: De wilden. Voor fans van Het moerasmeisje, Ik ben een eiland en Jaag je ploeg over de botten van de doden. Ik las ook een indrukwekkend boeiende graphic novel: Ik ben mijn muze. Over 8 vrouwelijke kunstenaars, waaronder Frida Kahlo!

Als u zich afvraagt: wanneer moet ik al die boeken lezen? Ga dan eens naar een Slow Reading event. Er is ongetwijfeld eentje in jouw buurt. Allemaal samen in stilte lezen en ondertussen lekker eten en drinken! Geweldig hé! Ik ging al eens naar een middag van de afdeling in Antwerpen en dat smaakte naar meer! Misschien zie ik je daar ooit...

Sieriel moet nog wat bijkomen van zijn injectie maar verpleegster Caries zorgt goed voor hem!
 
Duimen jullie mee dat die hufter maandag niet opnieuw op tv mag verschijnen?

Maak jij iets vandaag? Bakken, tekenen, zaaien,...?


Geluk is een goede gezondheid en een slecht geheugen. 
-Ingrid Bergman-

Nog een fijne opwijkende donderdag!
Els
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!     

1 opmerking:

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!