dinsdag 26 juli 2022

Hier ben ik weer

De hitte overleefd?

Iedereen de hitte goed overleefd? Het was de moeite hé... Ik heb liters water gedronken en liep rond met een nat sjaaltje in mijn nek. Zo heb ik de 34 graden op mijn werk net overleefd.
 
Gelukkig had ik iets fijns om naar uit te kijken: 4 dagen vrij, samen met Karel. Niet alleen een echt weekend (normaal werk ik op zaterdag) maar ook 2 dagen er voor. We gingen naar het Wildpark in Han. We maken altijd dat we daar als eerste aan de poort staan, dan is het de hele dag lekker rustig op het wandelpad en zijn de dieren nog niet gevlucht door de drukte. Eerst zagen we geen wolven maar toen zagen we er uiteindelijk 3! Yes! Ik ben een wolvenfan en omdat ik net dit prachtige wolvenboek uit had wou ik ze nu echt wel zien!
 
Op vrijdag gingen we even iets drinken in de Zoomerbar. Ook heel fijn. 
 
Zaterdag bezochten we Brugge, omdat het hoofdkantoor van Karel zijn werk daar is en hij daar om de twee weken een dag werkt. We waren daar ook vroeg, gelukkig. We bezochten 3 Confituur Boekhandels (ik wil ze ooit allemaal gedaan hebben), keken nog wat rond, aten een soepje in de Wasbar en gingen terug naar huis. Veel te druk. 
 
Op zondag gingen we zwemmen en lazen we even mee met Slow Reading in het Stadspark.  
 
Dat lijkt allemaal niet veel maar voor mij was het meer dan genoeg. Ik ben elke avond om 20-21 uur gaan slapen :) Ik heb het het liefste zo: heel vroeg ergens naar toe, rond de middag naar huis zodat ik nog tijd genoeg heb om te ontladen voor ik moet gaan slapen. Heb jij dat ook?
 
 
Ik heb ook veel gelezen. Momenteel lees ik Liefdeloos. Van de auteur van Heartstopper (nog niet gelezen, jij wel?)!

Deze week werk ik nog. Vanaf volgende week heb ik mijn jaarlijkse maand vakantie. Karel heeft de eerste 2 weken en half ook vakantie. Ik vrees dat ik dus niet veel ga bloggen... Maar je kan me altijd volgen op mijn Instagram
 
Time spent with a cat is never wasted.
-Colette-
 
Liefs,
Els
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!    

3 opmerkingen:

  1. Wat een spannend uitje: wolven tegenkomen. Hier is het nog steeds zo warm, ik doe bijna niks. Nou ja, het wordt vanzelf wel weer koeler.
    Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel goed juist om je eigen ritme aan te houden, ook op "vrije dagen"! Alvast fijne vakantie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!