donderdag 14 september 2023

Barbie-goesting

TLC

Een paar keer per week gaan wij om 21 uur slapen omdat ik er vroeg uit moet voor mijn werk. Toen we in augustus een paar dagen naar Engeland gingen moesten we al om 19 uur naar bed, nog vroeger opstaan. Voor het slapen zapten we nog even en kwamen we Barbie Dreamhouse Challenge tegen. Op de zender TLC, denk ik (nog nooit van gehoord, kan aan mij liggen). We hebben de hele serie opgenomen en bekeken gisteren al een stukje: zo cool! 

Ik ben een Barbie-meisje. Dat is weer helemaal aangewakkerd door de film en nu weer door die serie! We zeggen al langer dat we ooit willen gaan verhuizen. Meer ruimte voor boeken en aan de andere kant van de Schelde zou handiger zijn. Maar het idee van dit huis te moeten verkopen brak mijn hart. We hebben het helemaal zelf verbouwd, het is mijn eerste eigen plekje, daarvoor woonde ik nog thuis. Maar nu heb ik zin in een ander huis! En ik wil dat helemaal vrolijk maken, met veel roze! Karel kijkt er al naar uit ;)

 
In de ogen van sommigen mensen is ons huis best vrolijk en anders. Overal Playmobil en houten dieren. Een Jip en Janneke trein op de kast, een eenhoorn in de kast,... Maar al bij al kleuren we nog best binnen de lijntjes. Dat verbouwprogramma liet me zien dat je ook echt helemaal buiten 'de box' kan en mag denken. 19 jaar geleden waren we natuurlijk nog jong en onervaren, we hadden geen idee wat voor ons belangrijk was in/aan een huis. Nu weten we dat wel. Veel roze ;) Nee hoor, mopje. Maar een beetje gekker mag het wel. Laatst zag ik het één en ander voorbijkomen op Instagram, mensen die hun huis bewust vrolijk maakten om zichzelf op te beuren. Geen idee meer hoe die trend noemt. Iemand enig idee?

Fun elementen in je huis aanbrengen, zoals de gekke verrassingselementen in de speelgoed Barbie droomuizen. Noem het een opwijking ;)

Als tegenwicht lees ik het super boeiende, uitdagende, boek Tussen werelden. Een inkijkje in de hoofden van 2 heel (of toch niet) verschillende personen. Leest ook heel vlot, aanrader.

 
“Als ik iets heb geleerd in Unterleuten, dan is het wel dat ieder mens in een eigen universum leeft, waarin hij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gelijk heeft.”  
-Juli Zeh- 

 
Blij dat ik vandaag toch een dagje vrij heb. 
Lees ze, 
Els
 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   

3 opmerkingen:

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!