donderdag 6 juni 2024

Bang

Hoe banger ik ben hoe harder ik roep.

Hoe banger ik ben hoe harder ik roep: herkenbaar?  
En ik ben bang, heel bang. 
Voor zondag.
Dus roep ik al eens. Tegen mensen die dat niet verdienen, tegen mensen die dat wel verdienen. Maar meestal ben ik gewoon stilletjes vanbinnen bang. En triest. En boos.
 
Ik ben een witte hoopopgeleide cisgender vrouw in een hetero-huwelijk. Ik 'vink vele hokjes af'. Maar veel mensen die ik graag zie, bewonder, ken of wil leren kennen zijn dat niet.
Ik hoef misschien niet zo veel te vrezen, voor mijzelf persoonlijk.
Hoewel. 
Ik hou van cultuur, boeken, groen, Moeder Aarde, baas zijn in mijn eigen buik, houden van wie ik wil, vrienden zijn met wie ik kies,... 
We hebben allemaal wat te vrezen.
 
Ik wil alle goeds en geluk voor iedereen. Iedereen. 
Dus zo ga ik stemmen.

Omdat er veel enge sh*t gaande is die dringend goed moet worden aangepakt. De wereld staat in brand, op zo veel vlakken. En daar moeten we samen iets aan doen. Ons wereldbolletje dat we delen is zo groot niet, we hebben iedereen nodig om er samen het beste van te maken.
 
Ik wil niet bang zijn. Ik wil hoop voelen en liefde verspreiden.  
 

 
Gebruik je hoofd, je hart en je ziel om te stemmen voor wie het echt verdiend.
 
Om me af te leiden lees ik momenteel The Dixon Rule.  

 
It's impossibly hard to be alive and be happy. Invest in the struggle anyway. Because when you are invested with your heart and your soul, when you accept that hard work and disappointment are inevitable, you open yourself up to the sublime.
-Ask Polly-

Liefs, 
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

 
 
 

2 opmerkingen:

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!