dinsdag 4 juni 2024

Groen

Groen is belangrijk!

Groen is de kleur: dankzij de vele regen is alles groen, groen, groen. Toch een pluspuntje. 'Alles' is overdreven: wat de slakken niet hebben opgegeten is beter gezegd. Zucht. Maar toch. Onze tuin, het bos, de bermen: alles staat er fris groen bij. En dat geeft me een goed gevoel! Jou ook? Denk daar dan aan als je zondag gaat stemmen.

 
Zaterdag had ik een dagje vrij; niet om te luieren, wel om loeihard te werken: we braken ons terras uit. Ontharden. Zwaar werk maar het gaat zo mooi worden. Caries is al best tevreden en de vogels blijkbaar ook. Olé :)
 
Niet alles is groen, soms is het ook rood. Bloedrood. Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen. Lees daarom zeker: Know your flow. Boeiend!
 
Blauw kan ook. Naast verkiezingsprogramma's wil ne mens af en toe ook eens iets ontspannends kijken. We namen Niks te zien, met Pommelien op en bekeken dat gisteren: mooi!
 
Liever een kleurboek? Uitgeverij Oevers bedient je op je wenken. Lazuur en Beton zijn er al!
 
Benieuwd naar en een beetje bang voor zondag. En mijn hart is bij de mensen in oorlog en in overstromingen. Zucht.
 
 
“To love someone is to put yourself in their place, we say, which is to put yourself in their story, or figure out how to tell yourself their story.
-Rebecca Solnit- 
 
Een fijne week gewenst,
Els
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

 
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!