donderdag 3 januari 2019

De doos, de pluimen en gedaan met die shit!

2019

Vorig jaar schoof ik op 1 januari onderuit, op mijn knie. Het jaar daar voor had ik een peesontsteking aan mijn voet. Dit jaar niets van dat alles dus ik ben alvast kei goed begonnen! Woehoe! Jij ook, daar ben ik zeker van! Want jullie zijn kanjers, stuk voor stuk. Denk eens aan alle grote en kleine problemen van 2018. Die heb jij dus allemaal overleefd! Proficiat, je mag die pluimen op je eigen hoed steken, of in je gat, het is jouw lichaam ;)

Maar nee, serieus, dat heb je toch echt goed gedaan als je er over nadenkt? Dat is toch echt iets om even stil bij te staan? Doe maar even, ik wacht wel.





Ondertussen post ik mijn foto van onze doos! Dé doos! Welke doos? Wat zit er in die doos? Een pen en wat kleine lege papiertjes (schoontjes uit de Flow). Telkens er iets heeeel tofs gebeurt komend jaar dan schrijven wij dat, mét datum, op een papiertje. Op 1 januari halen we ze er allemaal uit en lezen ze. En dan zien we wat een super geweldig jaar het was. En daar worden wij instant gelukkig van en jij ongetwijfeld ook. Je hebt nog tijd, het jaar is pas begonnen, maak een doos klaar.

Voor de nieuwsgierigen: de meeste hoogtepunten hadden met (uit) eten (gaan) te maken. En met sportprestaties (om in evenwicht te blijven) ;)

Mijn opwijking van vandaag is dat ik iedereen 'aan de doos' wil krijgen :) Omdat ik zeker weet dat dat jullie ook super blij gaat maken!

Moest je je nu toch echt shit voelen, omdat de verplichtingen van de feestdagen er in hebben gehakt, lees dan dit boek! Ik ben er momenteel in bezig en het staat vol wijze herkenbare dingen.

Ahja, waar blijven jullie inspirerende mensen lijstjes?

''In vrije tijd worden de beste dingen bedacht.''
-Samuel Johnson-

Maak er nog een fijne 40 tinten grijs donderdag van ;)
Liefs Els

5 opmerkingen:

  1. Dat is een leuk idee, die doos van jullie!
    Ik ben rond mijn twintigste begonnen met een dagboekje, in een agenda. En ik wilde dan in ieder geval één leuk ding opschrijven van iedere dag. Al was het alleen maar hoe lekker ik gegeten had ;-)
    Inmiddels schrijf ik nog steeds iedere dag, maar 't past niet meer in agenda's!
    Een jaar vol happy momenten gewenst!
    Lieve groet,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee. We moeten blij zijn met alle mooie dingen en zo onthoud je ze ook goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk idee, zo'n doos. En je hebt helemaal gelijk. Aangezien het jaar pas begonnen is, ga ik in een schriftje dagelijks de leuke dingen opschrijven zodat ik ernaar kan terugblikken. Bedankt voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Keigoeie tip! Ik deed dat al in een schriftje, maar door de sleur van alledag vergeet ik het ook weer. Goed om even bij stil te staan het wel weer te gaan doen, het levert inderdaad naderhand nogmaals een geluksmomentje op bij het herlezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!