dinsdag 9 juni 2020

Binnen

#Dankbaredinsdag tips

Voor wie nog niet direct naar buiten wil, maar nog liever een beetje in zijn eigen bubbel vertoeft, volgen hierna wat binnen-tips. Het is trouwens toch geen buiten-weer ;)

-Mooie zinnen in de online serie Splinter tussen de regels. Zijn boek: Confettiregen is ook een aanrader!
-Op Spotify kun je de soundtrack beluisteren van Normal People; het boek en de serie en die van Marianne én die van Connell. Ik dacht dat je daar een betalende account voor moest nemen maar dat kan gewoon gratis, tof hé! Zo jammer dat de serie alweer gedaan is...
-Het jaar van magisch denken, prachtboek.
-Kleuren in de natuur, ook een prachtig boek.
-Coco, aangeraden door Prentje en echt super mooi!

Zo, jullie kunnen weer even verder en ik kan gaan werken:)

Sinds gisterenavond is het nietje uit mijn wenkbrauw. Ik heb nog veel spierpijn (moet het nog 2 weken kalm aan doen), ik kreeg ook een tetanus-injectie (heb dus extra spierpijn ;)) en moet mijn open wonden verzorgen als brandwonden omdat ze zo diep zijn. De dokter van wacht was met andere woorden een prutser die zich er snel van af heeft gemaakt. Mijn huisarts was er niet over te spreken. Maar ja, daar valt nu niets meer aan te doen dus we hopen er maar het beste van.



Maak er een mooie #dankbaredinsdag van!

''Als je kunt spreken, kan je zingen. Als je kunt lopen, kan je dansen.''
-Gezegde Zimbabwe-

Liefs Els


Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!    


7 opmerkingen:

  1. Ach, lieve Els, wat een pech dat je net een prutser had. Take care.
    En dank voor je verwijzing ;-).
    Had al gezien van de nieuwe Wes Anderson; heb ze in Coronatijd allemaal bekeken. Ik ben zo dol op zijn stijl; trailer al meerdere keren gezien. Fijn om naar uit te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh Els, wat een pech kun je toch hebben. Dat jij nu net zo’n prutser moet treffen. Hou je taai !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou ja zeg. Zo ingewikkeld zijn je wonden niet, en dan maakt de arts er een potje van? Wat een sufferd. Sterkte hoor, want het zal best pijnlijk zijn nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh Els, dat vind ik echt niet fijn voor je. Gelukkig is er troost van boeken en films.
    Ik ben gisteren De Cyclus Strategie gaan halen in de bib op je aanraden en "de jongen, de mol,..." gaan kopen. Ik ben benieuwd. Ik las vroeger heel veel; sinds onze verbouwingen en de kinderen nog amper, maar nu de oudste zoon ineens boeken en Jommekes begint te verslinden (wat zo fijn is om te zien), begin ik er eens terug aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik geniet altijd zo van je quotes onderaan je post!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!