dinsdag 22 juni 2021

Dankbaar

Gipsvrij!

Hoera, hoera, ik ben gipsvrij! Dat voelt als een enorme opluchting! Zeker met die hitte. Ik was op controle in een ander ziekenhuis omdat het oorspronkelijke geen plaats voor me had. Blij dat ik moest veranderen: iedereen was er super vriendelijk en behulpzaam. Wat ik ook heel belangrijk vond: ze namen de tijd voor me en legden alles heel goed uit. 

Omdat het een kleine barst is én omdat een elleboog snel kan verstijven ging de gips er al af. Dat verstijven hoorde ik van veel mensen en ik kon dat moeilijk bevatten maar het is dus zo. Naast de pijn aan mijn elleboog heb ik nu, nog steeds, een zeer stijve onderarm. Door mijn vaccin was mijn andere arm ook 2 dagen stijf: gezellig ;) Maar ik klaag niet, ik ben blij.

En voel me een beetje lastig. Omdat ik nog een week niet mag werken. Ik kan het ook niet , dat voel ik. Maar ik kan wel al iets. Een boek lezen bijvoorbeeld. Terwijl mijn collega's aan het werk zijn. Schuldgevoel :) 
Doordat de gips er af is heb ik meer pijn, maar daar zijn pijnstillers voor hé!
 
In onze tuin én eetbaar!

 

Al bij al ben ik heel blij én dankbaar!
 
Waar ik ook blij (en boos en enorm triest) van werd: It's a sin. Vorige week zagen we er elke avond 1 aflevering van en ik mis het enorm. Wat een prachtige serie!
Ferme aanrader!
 
Ik las: De mannen die we oogstten. Ook iets om boos en triest van te worden maar ook prachtig!

The little things? The little moments? They aren't little. 
-Danny Pennman-

Nog een fijne #dankbaredinsdag!
Els

 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

2 opmerkingen:

  1. Ben blij voor jou Els, dat jij blij bent !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je gipsvrij bent! Nog steeds veel beterschap gewenst en herstel nu maar rustig en goed en voel je vooral niet schuldig. Daar heeft niemand wat aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!