dinsdag 8 juni 2021

Joepie

Beetje bang...

Ik zit momenteel nog steeds in een wat lastige periode. Maar. Ik ben super blij (en een beetje bang wegens prik-angst) want deze week krijgt Karel zijn eerste vaccin en volgende week is het mijn beurt. Hoera! Beetje licht aan het einde van de tunnel. 
Alles komt goed zeker? 



Soms is het pad niet meer zichtbaar en moet je op je gevoel kniediep door het water waden maar langzaam aan komen we er wel... Stap voor stap. Geduld hebben.

Het verdwenen pad was een onverwacht onderdeel van onze wandeling op zondag. Onze schoenen zijn ondertussen terug droog en de broeken zijn gewassen. De beten op onze benen jeuken nog als gek :) 
 
We gingen ook eens een kort wandelingetje doen omdat mijn been nog niet helemaal genezen is en een lange wandeling dus geen optie was... Maar als je het achteraf terug ziet, op foto, is het wel mooi hé. Dat geldt ook voor het leven denk ik...
 
Momenteel lees ik Een tweede pad. Gigantisch goed en verslavend!

 
It's never too late to be the person you were meant to be. 
-Gregory Page- 


Nog een fijne Dankbare Dinsdag!
Liefs Els 

 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 

2 opmerkingen:

  1. Dat is wel een heel natte boel, maar het is toch allemaal goed gekomen.
    Wij kregen eerste pinksterdag allebei onze tweede prik, hebben gelukkig nergens last van gehad. Toi toi toi en hou je haaks 🍀🍀
    Ondanks dat we nu volledig gevaccineerd zijn houden we ons toch nog aan allerlei regels, heb daar ook geen enkel probleem mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, je gedachtes over dat pad!
    En fijn dat je ook bijna aan de beurt bent voor vaccinatie. Ik kreeg gisteren de eerste.

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!