dinsdag 20 juli 2021

Oef

Dankbare dinsdag

Het is Dankbare Dinsdag en ik ben het, dankbaar. Ik voel het. Echt.
Omdat er een aantal dingen eindelijk beter beginnen gaan. Er even geen nieuwe problemen bij lijken te komen. Mijn lichaam is nog niet helemaal hersteld maar ik voel week na week dat het de goede kant uitgaat. Elke stap vooruit is er één hé! 
 
Ik geloof ook in tekens, en die kreeg ik. Zondagochtend, op weg naar het zwembad, zag ik een hertje langs de kant van de autosnelweg! Zo cool! En een paar uur later in het bos zag ik een eekhoorn. Mooi, mooi, mooi!
 

 
Nog later die dag kwam er een babyvogeltje aan het raam hallo zeggen (en een pinda eten). Ik denk een pimpelmees? 
 
We tellen ook al af naar onze vakantie. Ik heb, zoals elk jaar, de hele maand augustus vakantie (onze bakkerij sluit elk jaar een maand), Karel neemt 2 weken en een half vrij in augustus. Onze vakantie naar Engeland hebben we, wederom, een jaar uitgesteld maar we gaan natuurlijk wel veel daguitstapjes maken. 
 
Het bloggen zal dus komende weken iets minder worden, zo ook donderdag. Dan sla ik een keertje over wegens mijn tweede vaccinatie. Ook iets waar ik dankbaar voor ben! Ik blijf natuurlijk actief op mijn Instagram.
 
Op mijn Instagram blijf ik ook leestips delen. Speciaal voor jullie heb ik hier nog 2 aanraders: Kom als jezelf en Een hele lieve fuck you. Geniet er van!
 
 
A book is a dream you hold in your hands. -Neil Gaiman-
 
Een super fijne week gewenst,
Els
 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!    

3 opmerkingen:

  1. Fijn Els, samen vrij.
    Ik wens jullie heerlijke vakantiweken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk vooruitzicht: vakantie! En fijn dat je tweede vaccinatie deze week is, ik had 'm vorige week :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een mooi voouitzicht heerlijk vakantie vieren. Zo maar een dagje uit kan ook prima geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!