dinsdag 22 november 2022

De bib

Meer dan boeken alleen.

Onze bib is meer dan alleen een plek om boeken te lenen. Veel meer zelfs. En sinds begin deze maand is ze nog meer. Voor maar 10 euro extra per jaar, bovenop het lidgeld van 15 euro, zijn wij nu ook geabonneerd op Sooner en op Dalton. Hoe cool is dat!? Jaja, we worden een beetje modern hier ten huize Dingen Die Fijn Zijn. We 'streamen' nu ook :) Of zeg je dat niet zo ;)? Maar alla, we zijn al begonnen met Babyteeth. Na een halve film moesten deze oudjes al naar bed maar wat we zagen was super goed. Zin in de tweede helft! 
 
 
En ik blijf oogsten uit onze moestuin in potten; ook al zo cool.
Nu nog genezen en ik ben helemaal gelukkig.  

Gisteren las ik Het huwelijksportret uit. De nieuwste O"Farrell. Ondertussen begon ik al in Margriete. Ook een historische roman, past goed na elkaar. 

Niet vergeten: donderdag doen we weer van dE LeeSclub! Lees nog snel mee. 
 
 
time runs only one way.”
-Maggie O'Farrell-

Een fijne Dankbare Dinsdag!

Els


Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!    
 

3 opmerkingen:

  1. Ik ben sinds onze verjaardag een jaar geleden ook fan van de bieb. Fijn dat de moestuin nog zoveel oplevert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natuurlijk geen verjaardag, maar verhuizing.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar is de tijd dat ik mijn 4 boeken die ik per maand mocht lenen als ik mee ging met mijn vader al uit had na 1 weekend. Ik ben al jaren en jaren niet meer in een bib geweest. Maar ik heb gelukkig wel nog genoeg leesvoer hoor. Alleen doe ik nu zoveel meer dan lezen dat ik die bib-boeken niet uit zou krijgen. Maar goed dat ze nog altijd bestaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!