donderdag 9 februari 2023

Aanmodderen

Nog niet tiptop.

Ik was nog wat 'sleekes' komen mijn regels er nog eens bovenop. Pff :) Moe en hoofdpijn. Maar alla: de zon schijnt en het wordt lente (in onze tuin toch al). Er staan ook kei veel leuke boekendingen op de agenda, veel op uitnodiging (omdat ik recenseer) maar ook dingen die voor jullie toegankelijk zijn. Zoals Saint Amour van Behoud de begeerte, met oa Nikki Dekker! Misschien zie ik jullie daar? En we gaan Saskia bezoeken in het KMSKA. Is er al iemand geweest?
 

 

Ondertussen blijf ik geluk verspreiden, dit was Geluksplant nummer 484! Onvoorstelbaar hé!? Zo veel plantjes al. Zouden ze nog allemaal leven? Zelf al baby's hebben gekregen? Ik droom van een grasgroene DDFZ planeet. Noem het een opwijking ;)
 
Ik heb net De Wand gelezen. Wat een boek, nog zo veel vragen! Iemand het al gelezen? En nu lees ik het vooruitexemplaar van Waar we niet over praten. Lijkt me ook heel goed te worden. 
 
Volgende week doen we weer van dE LeeSclub! Lees jij mee? We lezen Nikki!  Ferme aanrader, genomineerd voor heel wat prijzen.
 
Oh ja, binnenkort komt er een (sexy) zine van mij aan...
 
Having a soft heart in a cruel word is courage, not weakness. 
-Katherine Henson-
 
Lees ze,
Els
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   

 

4 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je je snel beter voelt!
    Jeetje, al bijna 500 geluksplanten, dat is een bijzondere mijlpaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Krijg je soms reactie van mensen die je plant gevonden hebben?

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!