dinsdag 1 augustus 2023

Vakantie!

Een maand thuis.

Hoera, ik heb vakantie! 
 
Eerst even klagen: een maand vakantie klinkt fijn maar het is wel de enige vakantie die we hebben, verplicht nu op te nemen (de winkel is gesloten) én ze valt dan ook nog eens in de dure maand. Maar ja, zo gaat dat als je bij een warme bakker werkt...
 
En ja, het is ferm slecht weer. Maar alles beter dan een hittegolf met temperaturen boven de 40 graden. Nu kan ik nog even buiten tussen de buien door.
 
Zondag hadden we ook veel geluk: we gingen een dagje naar het Wildpark in Han en daar regende het niet. Hoera! Dat park blijft een aanrader: één van onze jaarlijkse hoogtepuntjes! Ben jij er al eens geweest? Doen! 




De dieren krijgen ruimte, de natuur is wondermooi én er zijn wolven (ik ben een wolvenmeisje!). 
 
Vanaf volgende week maandag is Karel ook 2 weken thuis. Dan ga ik niet bloggen denk ik. Afhankelijk van het weer gaan we er geregeld op uit trekken, je kan me blijven volgen op mijn Instagram
 
Donderdag doen we nog eens van dE LeeSclub, lees jij mee?  
 
Ik heb net Heart Bones uit; aanrader! (Dat is de nieuwste Colleen Hoover.)
Crisis is ook tof. (Jip ken ik nog maar pas, sinds ze in onze krant verschijnt.)
 
#DankbareDinsdag
 
 
People are like this too, you know,” he says eventually. “We break. We put ourselves back together. The cracks are the best part. You don’t have to hide them.”
-Coco Mellors-
 
 
Het regenweer is ook goed om mijn leesachterstand weg te werken ;)
Lees ze,
Els 
 
 
Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Ga je liever langs je onafhankelijke boekhandel? Heel goed! Doe ze dan mijn groeten:) Merci! 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!   
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad jammer dat je niet zelf je periode van vakantie mag kiezen... Hopelijk heb je een hele fijne tijd, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook liever dit weer dan een hittegolf! Merci voor de tip van het dierenpark want dat kende ik nog niet. En ik neem ook altijd een blogpauze tijdens vakantie!

    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Idd beter dit dan een hittegolf. Geniet van de vrije tijd

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!