donderdag 5 oktober 2023

Karel

Feest!

Dinsdag werd Karel 50! Een heuse mijlpaal. 
We namen beide vrij en planden een dagje zee, dat letterlijk én figuurlijk in het water viel. Dus bezochten we deze geweldig boeiende (gratis) tentoonstelling in het Felixpakhuis. Over de veranderingen die Antwerpen onderging tussen 1993-2023.

Veel van die beelden uit 1993 herinner ik me nog, Karel zeker want die is iets ouder én ging daar naar school. Jawel, we worden oud(er). Maar zo voelt het niet. Noem het een opwijking ;)
We zijn al de helft van Karel's leven samen. We zijn nog steeds wie we toen waren én we zijn helemaal andere mensen. Tegelijk. Raar en boeiend hé!? 


Ik denk dat het feit dat wij geen kinderen hebben ons ook jong (lees: onvolwassen) houdt. Al zal dat volgens sommigen niet iets positief zijn.

Ach, we leven hier en nu en we zijn gelukkig (meestal toch). En dat is wat telt. 
En de zee, die komt nog wel.
Hoe koud ook, we gaan er met onze blote voetjes in. Tradities moet je in ere houden! Zoals je kan zien hebben we deze zomer veel geoefend.

Terwijl ik dit type zijn ze met een pletwals en een drilboor bezig in onze straat. Soms ook met een slijkschijf. Ik luister een ASMR video van Tip of the Moon. Vandaag pas ontdekt en nu al fan. Kennen jullie ASMR? Is dat iets voor jullie? Karel doet het niets, mij heel veel. 

Ik heb net het eerste boek van An Olaerts uit en dat is een geweldige aanrader: toffe columns, ideaal voor elke dag eentje! Nu begin ik in Tosca, ik was op de boekpresentatie zaterdag en heb daardoor extra veel zin in het lezen!

We spelen graag kwartet. Ons favoriete spel is er eentje van Jip en Janneke maar dat heeft nu concurrentie gekregen: woehoe!

Ik duik in de zetel want ik moet nog een 20-tal boeken recenseren! Stress ;)
 
Als je de regenboog wilt, dan moet je tegen de regen kunnen
-Dolly Parton-
 

Lees ze,
Els

Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci!   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!