donderdag 30 november 2023

Flow

Proficiat!

Hoera, feest! Flow magazine bestaat 15 jaar!
Ik ben fan van het eerste uur. Als Belg is dat speciaal want ik moest er de eerste jaren elke 6 weken voor naar Nederland rijden, om aan het nieuwe nummer te geraken :)
Noem het een opwijking. 
 
 
Ik heb alle nummers, ze staan naast mijn bed. Qua specials heb ik niet alles, maar wel veel. Weet je nog die wekelijkse kleine boekjes? Die heb ik ook! En ooit kwam er een Flow caravan naar Antwerpen: daar was ik bij!

Flow heeft mijn leven mee vormgegeven. Ik leerde er veel uit, werd er door geïnspireerd, leerde nieuwe mensen kennen, schreef schriftjes vol! Toen Astrid vertrok was ik bang maar Irene doet het schitterend in haar eentje. Soms veranderen dingen, en moet ik er even aan wennen. Soms verdwijnen er dingen die ik mis (de jaarlijkse kalender, zeker de kaartjes!). Maar er komen vaak ook toffe nieuwe dingen (de column van Tatjana).

De wereld verandert, jaar na jaar, Flow ook. Ik ben ook niet meer wie ik 15 jaar geleden was. Toch bleef ik Flow trouw. Blij om!

Lees jij Flow? Hou je ze ook bij?

Iemand die Flow lezers wel kennen is Marloes De Vries. Zij heeft net een nieuw boek uit: Kinderen krijgen is optioneel. Een ferme (mooie) aanrader!


Het lekkerste voor het laatst bewaren.
-Flow-
 
Hou je warm,
Els
 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 
 
 



3 opmerkingen:

  1. O, je bent een echte fan! Wat ziet dat er leuk uit, al die Flows naast elkaar en dat je dan FLOW ziet staan op de ruggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zo'n trouwe fan. Ik had de eerste jaren een abonnement. Maar later las ik het blad in de bieb. Nog steeds wel eens. Mijn oude nummers heb ik allemaal weggegeven en daar heb ik een heel klein beetje spijt van

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nu net weer een abonnement op de Flow dankzij een cadeaukaart voor een abonnement. Normaliter haal ik hem uit de bieb. Wat staan ze bij jou prachtig op de plank zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!