dinsdag 21 mei 2024

Dingen Die Fijn Zijn

Lijstje

In juni zijn we 20 jaar getrouwd. In plaats van een feest ofzo kopen we een nieuwe zetel en een nieuwe matras. Ondertussen zijn we ook het één en ander aan het veranderen in de tuin. Ik ben er blij mee maar wordt ook een beetje onrustig van al die veranderingen...

Waar ik van genoot:
-zitten in onze nieuwe zetel 
-de baby's zitten nog in hun huisje, we hebben ze nog steeds niet gezien en Caries mag enkel onder begeleiding buiten ;)
-Bad behaviour kijken: best wel hard maar ook goed. Nog 1 aflevering te gaan...
-Operatie Verity lezen, ik ben over de helft en geniet enorm!
-alles groeit en bloeit zo fris
-ik heb vlierbloesemsiroop gemaakt


Wat maakt jou blij deze dagen?  
#dankbaredinsdag
 
More often than not, I find that the real stuff happens in the margins—meaning a free-flowing zone where the stakes are lower and I’m somehow able to tap into the essential.
-Anne Francey- 
 
Liefs Els 
 
Ps: Er zijn nog bundels! 5 euro voor 'Echte Els' bij je thuis!

Ps: Sommige links in dit blogje verwijzen naar een plaats waar je de boeken direct kan kopen. Doe je dat via mijn blog dan krijg ik een kleine vergoeding. Kost jou niets, draagt wel bij aan mijn Geluksvissen en -plantjes spaarpot! Merci! 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Alvast gefeliciteerd met dat mooie jubileum. En heel goed hoe jullie dit vieren, zo kan je er nog weer misschien wel twintig jaar plezier van hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met jullie jubileum ,wij zijn dit jaar al 52 jaar samen en die gouden jubileum hebben we uitgebreid gevierd met fam en vrienden zeker omdat ik te horen kreeg dat de kanker terug was en niet meer te behandelen ,dus heb ik een feest gegeven en pas daarna vertelt wat de echte reden was zo konden ze genieten zonder zorgen

    BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!